To je to što me zanima!

Nevrijeme u Istri: More potopilo šetnicu u Rovinju. Evo kakvo nas vrijeme čeka ostatak dana

Kolnici su mjestimice mokri i skliski. Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, izvijestio je u petak ujutro i Hrvatski autoklub te pozvao vozače da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama
Vidi originalni članak

Ravnateljstvo civilne zaštite izdalo je jutros upozorenje na opasne vremenske pojave za Hrvatsku. 

- Narančasto je upozorenje na kišu: u regijama Rijeka i Gospić, ponajprije na dijelu sjevernog Jadrana te u Gorskom kotaru, ponegdje obilna oborina (moguće urbane i bujične poplave) - izvijestili su. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

PROLOM OBLAKA VIDEO Kaos u Splitu! Poplava na ulicama, auti ostali zarobljeni

Kako su nam javili čitatelji, u Rovinju je more poplavilo šetnicu u centru grada. 

Kolnici su mjestimice mokri i skliski. Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, izvijestio je u petak ujutro i Hrvatski autoklub te pozvao vozače da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama.

'Izvanredne situacije na cestama: životinja (uočen je medvjed) na autocesti A1 na 93. km između čvorova Ogulin i Brinje, vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h; državna cesta DC75 između Novigrada i Poreča na Mostu Antenal zatvorena je za sav promet zbog visoke razine mora. Zbog vjetra: na autocesti A7 između čvorova Rijeka istok i Šmrika zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s priključnim vozilima (I. skupinu vozila). Na autocesti A7 Rupa-Rijeka na čvoru Učka (Matulji) zatvoreni su izlazni krakovi iz smjera Rupe i Rijeke u smjeru Opatije i Pule', izvijestio je HAK. 

Za Hrvatsku danas DHMZ prognozira umjereno i pretežno oblačno s kišom, mjestimice obilnom, a ponegdje su mogući lokalno izraženiji pljuskovi s grmljavinom. Poslijepodne djelomično raskidanje naoblake pa će biti i čestih sunčanih razdoblja, najprije na zapadu. Vjetrovito uz umjeren i na udare jak jugozapadnjak, a na moru i južni vjetar i jugo, mjestimice moguće olujni. Sredinom dana prolazno će zapuhati sjeverozapadnjak i zapadnjak, potom vjetar u slabljenju. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 18 do 23 °C, ponegdje u Dalmaciji malo viša.

OVDJE pogledajte kakvo vas vrijeme čeka danas.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • xOOx 27.10.2023.

    kraj nam se blizi hahaha

  • xOOx 27.10.2023.

    ovo se ne pamti..od prosle godine hahaha

  • spirit lamp 27.10.2023.

    Evo sad se dame sa svojim pudlovima nece moci prosetati do kavice. Poludjet ce!

Komentiraj...
Vidi sve komentare