To je to što me zanima!

New York: Vjenčali se u bazenu s morskim psima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Da sve bude 'po propisu', mlada je imala bijelo ronilačko odijelo, a mladoženja crno. Paru se nije pridružio svećenik. Vjenčao ih je preko mikrofona
Vidi originalni članak

Newyorški par u nedjelju se vjenčao u bazenu punom morskih pasa i drugih riba. April Pignataro (26) i Michaela Currya (31) u bazen u Riverheadu su spustili u čeličnom kavezu kako bi izmijenili zavjete. Da sve bude 'po propisu', mlada je imala bijelo ronilačko odijelo, a mladoženja crno.
- Mi smo prilično neobičan par - rekla je mlada za NY Post i dodala da su se htjeli na takav način i vjenčati. U bazen su ih spustili sa slušalicama i mikrofonima kako bi mogli komunicirati sa svećenikom. On im se ipak nije pridružio i ostao je na suhom gdje ih je slušalo još 75 gostiju.
April je izjavila da se njena majka protivila podvodnom vjenčanju. Brinula se da će joj se u vodi pokvariti šminka i frizura. No, to za April nije bio problem, jer joj uređivanje ionako ne znači puno.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • crazy-girl87 07.06.2010.

    vrlo neobičan par hihi koji luđaci

  • NITKO BITAN 07.06.2010.

    Najvjerojatnije su to iskompleksirani ljudi koji su se udružili i napravili nešto super ludo što će moći prepriĉavat i sebe uzdizat u nebesa cijeli život. Da sam u svatovima kupila bih im knjigu \"Kako biti sretan onim što jesi\".

  • annna9 07.06.2010.

    da je ispala iz kaveza bar psi ne bi ostali gladni

Komentiraj...
Vidi sve komentare