To je to što me zanima!

Nezaposleni stolar (49) tražio brokulu i našao 765.000 kuna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ako policija ne otkrije čiji je novac koji je Wayne Sabaj pronašao među paprikama, nezaposleni stolar će ga moći zadržati. No on se ne nada takvom ishodu
Vidi originalni članak

Wayne Sabaj (49) iz američkog Illinoisa tražio je u vrtu iza svoje kuće brokulu, a pronašao 150.000 dolara (765.000 kuna) među paprikama. Nezaposleni stolar pomislio je kako bi novac, zapakiran u dvije vrećice, mogao biti plijen pljačke banke, pa ga je odnio na policiju. Istražitelji za sada nisu otkrili odakle novac potječe, a ako ne uspiju u roku godine dana, Wayne će moći zadržati novac. On se pak ne nada takvom ishodu.

- Ne vjerujem da će mi ga dati, a i u slučaju da mi ga vrate, vlada će mi svejedno uzeti trećinu. Ne treba se brinuti oko takvih stvari, rekao je Wayne za ABC News. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • SpaljenaZg 01.09.2011.

    dao Bog da meni nikne iz "paprika"

  • caligula 01.09.2011.

    da u hrvatskoj ideš tak prijavit na policiju novce, možeš se pozdravit s tim makar se nitko ne javi za njih :D

  • Trollaš_me 01.09.2011.

    no kuzis jos mu vlada uzme trecinu...ja fakat ne kužum te retardirane ljude na čelima država...da nađes kunu i prijavis uzeli bi ti dio hebo im ja... ovi isto sabornici retardirani...zakaj imaju tolike plače??? a vatrogasci i doktori nemaju, koji spašava tuđe živote i žrtvuju dane i noći...kaj oni tam rade opce, drzava nam je u ku**u!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare