To je to što me zanima!

Ni Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet ne želi dr. Bandića...

Ovo je deveti fakultet zagrebačkog sveučilišta koji se usprotivio prijedlogu. Točka o počasnom doktoratu Milanu Bandiću zasad nije uvrštena u dnevni red sjednice Senata zagrebačkog Sveučilišta
Vidi originalni članak

Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet jednoglasno je odbio prijedlog da se gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću dodijeli počasni doktorat. 

Izglasali su to na redovnoj sjednici Vijeća, 29. travnja, u utorak, s 52 glasova za, dva suzdržana i nijednog protiv.

Sljedeća sjednica Senata je 14. svibnja, ali kako neslužbeno saznajemo, točka o počasnom doktoratu Bandiću zasad nije uvrštena u dnevni red. No ona se može unijeti u dnevni red na početku same sjednice na prijedlog rektora Borasa. 

Podsjetimo, službenu proceduru dodjele počasnog doktorata pokrenuo je dekan Muzičke akademije Dalibor Cikojević, a do sada su protiv doktorata, uz Edukacijsko-rehabilitacijski, Učiteljski, FilozofskiPrirodoslovno-matematički, Arhitektonski, Pravni, Fakultet političkih znanosti, Muzička akademija, te Akademija dramske umjetnosti.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Vrac666 12.05.2019.

    A inicijativa iz muzičke akademije koja je nova i raspada se po šavovima ali doslovno se raspada, curi na sve strane, pucaju cijevi, klima ljeti grije a zimi hladi, lift stoji više nego što radi raspad sistema

  • Vrac666 12.05.2019.

    Počasni doktor bijelog

  • Leo Archibald 11.05.2019.

    Ajd ti lipo u bh tamo morti dobis doktorat

Komentiraj...
Vidi sve komentare