To je to što me zanima!

Nije daleko stigao: Opljačkao zlatarnicu pa ga brzo ulovili s nakitom i pištoljem u ruci

Zagrebačka policija večeras je izvijestila o jutrošnjoj pljački zlatarnice te su istaknuli da su jako brzo, zahvaljujući informacijama s terena, našli razbojnika, ali i plijen i oružje kojim je prijetio prodavačici
Vidi originalni članak

Nekoliko minuta prije 10 sati, razbojnik je jutros zaprijetio pištoljem radnici zlatarnice u Ilici. Otuđio je nakit i krenuo bježati. 

No nije daleko pobjegao. Na raskrižju Jagićeve i Ulice Republike Austrije locirali su ga policajci koji su s informacijama s terena krenuli u intenzivnu potragu za razbojnikom.

PLJAČKA ZLATARNE NA ILICI Radnici prijetio oružjem i ukrao nakit: 'Bilo je strašno, šok je to'

Na tom raskrižju su ga spriječili u bijegu i svladali otpor uz tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje.

Utvrdili su da se radi o 37-godišnjaku, a kako su kod njega našli nakit i oružje vrlo lako su potvrdili i da se radi o razbojniku kojeg traže. Priveli su ga na kriminalističku istragu, a u cijelom slučaju nije bilo ozlijeđenih.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bečar-bečar 03.02.2021.

    zar ima keša u zlatarnici? mislim da je falio dučan...

  • Bocwanna 03.02.2021.

    Fizička sprema.. Tj izdržljivost je na nivou sobne temperature... Da je to mogao i imao........ Uteko bi Ovako, bruka Dok u drugu ruku..... Para se nema, pogotovo u ova hebena vremena i ljudi posežu za svim u svačim. Grrr 😏

  • doormat 03.02.2021.

    Očito vlasnik nekog kafića koji se ne može naviknuti na 4 tisuće kuna i grah iz konzerve pa htio malo kruha preko pogače. E neš jarane ima da živiš na pogači i parizeru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare