To je to što me zanima!

Nije došao na sud jer se oženio i izgubio putovnicu

Suđenje Sadatu Ahmetiju (35) na Županijskom sudu u Splitu odgođeno je za siječanj jer na ročište nisu došli ni optuženi, a ni dva svjedoka
Vidi originalni članak

Suđenje Sadatu Ahmetiju (35) na splitskom Županijskom sudu odgođeno je u ponedjeljak za siječanj jer se na ročištu nije pojavio ni optuženi ni dva svjedoka. Ahmeti se pismeno obratio sutkinji Mariji Majić i objasnio razloge nedolaska. Napisao je da je izgubio putovnicu, te da se u Njemačkoj oženio i dobio dijete. Sadatu se sudi za pokušaj ubojstva jer je Hakiju Šaljaju 1996. godine u tučnjavi zabio nož u prsa. Šaljaj je navodno pokušao zavesti tadašnju Sadatovu djevojku. Obzirom da se na ročištu nisu pojavili ni svjedoci Luka J. i Mirko P. sutkinja Majić naložila je policiji da ih dovede na iduće ročište u siječnju. Sadat Ahmeti odavno je poznat pravosudnim tijelima, a bio je i osuđen na šest godina zatvora zbog dilanja droge.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_40374 30.11.2009.

    mora da ti je putovnicu uzela punica- zbog prevelike srece, odabirom njene kcerke

  • jajopd 30.11.2009.

    kad sam vidio ovu facu sjetio sam se vica\" Zašto je u Dubravi olimpijsko selo ? Zato jer svi hodaju u trenirkama i nitko ne govori hrvatski.\"

  • HUMI 30.11.2009.

    Zet za poželiti.HA HA HA . Ubilo bi me bez puške da mi ćer takvoga dovede..Takvog nije ni tribalo puštati na slobodu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare