To je to što me zanima!

Nije ga udarila autom nego joj je on skočio na haubu?

Ljudi su prosvjedovali zbog parkiranja i blokirali cestu. Prosvjednik Petranović kaže da ga je žena udarila autom. Ona tvrdi da je skočio na haubu
Vidi originalni članak

Neki muškarac skočio mi je u nedjelju na haubu auta, rekla je  vozačica policajcima koji su osiguravali prosvjed na zagrebačkom Britanskom trgu. Gotovo 200 građana okupilo se oko 11 sati i prosvjedovalo protiv parkirnih zona. Hrvoje Petranović bio je jedan od organizatora i onaj za koga je vozačica rekla da joj je skočio na haubu. Policajci su ga ispitali, a on im je rekao da ga je vozačica udarila i vozila na haubi 20 metara. Stala je, kaže, tek nakon što joj je otrgnuo retrovizor. Iz policije su nam rekli da nitko nije ozlijeđen, no Petranović je Hitnom otišao u bolnicu.
- Stavili su mi šancov ovratnik i vrti mi se te imam mučnine - kaže Petranović. Policajci će ispitati svjedoke.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Depressive_Džo 14.12.2009.

    jadni vi sa pantovcaka....siroti bez novaca,nemaju gdje parkirati svoje autice sa oznakama AMG :).I ja prolazim tim putem ali samo zato sto vozim staru na i sa posla.da si meni stao ispred auta,to bi ti bilo zadnje...vozio bih te 2 km do svoje kuce pa se ti onda skidaj sa haube :) kakav je to prosvjed kad drugi trpe ...?

  • jjalee 14.12.2009.

    kad nemaju pametnija posla nego vozi se na haubi

  • marmar 14.12.2009.

    igrom slucaja sam se nasla na ovom mjestu kad se navodni dogadjaj dogodio i samo cu reci da nije istina da joj je doticni skocio na haubu vec joj je pokusao blokirati prolaz svojim tjelom na sto je ona reagirala pritiskom gasa. naravno, on je zavrsio na haubi i stvarno ga je gurala 20ak metara. prestrasno. iako sam igrala ulogu slucajnog prolaznika- vozaca, kojemu je bio onemogucen prolaz mogu samo komentirati da dajem podrsku prosvjednicima ALI ne i nacinu na koji su to izveli. nisu postigli nista, sve je vrlo kratko trajalo i samo su na sebe navukli gnjev drugih gradjana. umjesto da nadju nacin da dobe podrsku, izazvali su kontra efekt. nadam se da ce se drugi puta bolje organizirati :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare