To je to što me zanima!

"Nije istina da sam zbog pisma iz stranke izbacila Sanju Bilač"

Predsjednica HDZ-a Kosor je dodala kako ima nekih zahtjeva da se o pismu Sanje Bilač razgovara te naglasila kako će o tome odlučivati u gradskom odboru Splita
Vidi originalni članak

Nije istina da sam zbog otvorenog pisma iz stranke izbacila Sanju Bilač, članicu splitskog ogranka HDZ-a, ili protiv nje naredila sankcije jer u moru neistina i laži koje neki šire, to je još jedna dezinformacija, rekla je u četvrtak Jadranka Kosor, predsjednica HDZ-a, na Cvjetnom trgu u Zagrebu, gdje je prolaznicama dijelila ruže, piše HRT. Dodala je kako ima nekih zahtjeva da se o pismu te gospođe razgovara te naglasila kako će o tome odlučivati u gradskom odboru Splita. Kosor je rekla i kako smatra da iza pisma gospođe Bilač stoji netko od njezinih protukandidata za predsjednika HDZ-a. 

Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Josip62 12.03.2012.

    Ma kozo jedna pokvarena.Lažljivice!

  • marnik954 10.03.2012.

    Gdje god se govori o demokraciji, demokracije nema. Gdje god se govori o ljudskim pravima, ljudskih prava nema, bar ne za sve.Na žalost to je praksa skoro svih političkih stranaka. Zakoni se pišu da pogoduju krupnom kapitalu i kriminalu, a ne u korist hrvatskih građana. Razuvjerite mene i druge koji svakim danom gube ne samo ustavna prava čovjeka, nego gube i ljudsko dostojanstvo . Kome za to da se zahvalimo????

  • zagato 09.03.2012.

    To ti vjerujem da ju nisi izbacila zbog pisma iz stranke... već iz straha za svoju fotelju na skorim stranačkim izborima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare