To je to što me zanima!

Nije mogao platiti liječnika: Sam je amputirao nogu pilom

Muškarcu iz Kine se noga inficirala zbog tromboze, a nije mogao otići u bolnicu zbog preskupih troškova te si je sam amputirao nogu. Rezao je više od 20 minuta
Vidi originalni članak

Zheng Yanliang (47) iz Kine sam si je odsjekao nogu, a koristio je metalnu pilu, mali nož i obični ručnik, jer si ne može priuštiti odlazak u bolnicu.

Daily Mail javlja kako se muškarac odlučio na zahvat, jer je osjećao bol u nozi, koja se raširila i na drugu nogu. Dijagnosticirali su mu trombozu u obje noge, a kako mu se bol pogoršavala to više nije mogao podnijeti.

Noga mu se inficirala, a nije mogao otići u bolnicu zbog preskupih troškova te si je sam amputirao nogu. Rezao ju je više od 20 minuta, a tada se probudila i njegova supruga te je vidjela što radi.

Ispričala je kako se Zheng tri mjeseca žalio na nepodnošljivu bol. Muškarac sada moli pomoć sugrađana kako bi kupio umjetnu nogu da se može normalno kretati. Rekao je i da ga je počela boljeti druga noga, ali nada se kako će mu se bol smanjiti.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • gazimar 16.10.2013.

    Kad čovjek trpi bol pitanje je je li ona manja od one koju sam sebi može učiniti. Moj otac je imao rak gušterače i od boli je grizao ruke. Morali su ga vezat da to ne bi činio. Ja sam onda imao 5 godina ali nikad neću zaboravit ožiljke na njegovim rukama koje sam vidio. Tako da mogu razumjeti ovo. Nikome ne bih poželio.

  • Mer_i 13.10.2013.

    ja ne bi ni u najludim snovima skupila hrabrost da ovo sebi napravim.kolika muda ima taj covjek,i podnosljivost na bol,ajme sva sam se najezila

  • mama2misa 13.10.2013.

    ovo je grozota...ne mogu si ni zamisliti kakve je bolove trpio kada si je sam išao odrezati nogu...ljudi nisu ni svjesni šta su sve u stanju napraviti kada ih se dovede do ruba....ne mogu vjerovati da mu nisu htjeli pomoći u bolnici bez obzira na imovinsko stanje i troškove...

Komentiraj...
Vidi sve komentare