To je to što me zanima!

Nije mogla imati djece: Počela jesti meso pa je rodila trojke

Liječnici vjeruju kako je velika doza proteina pomogla Lauri da zatrudni, a kazali su i kako su njena djeca potpuno zdrava, iako su ranije rođena. Rodila je dva sina i kćer
Vidi originalni članak

Dugogodišnja vegetarijanka, kojoj su liječnici kazali kako ne može imati djece, rodila je trojke nakon što je počela jesti meso. Laura Dixon (34) iz  Essexa počela je jesti meso nakon što je deset godina pokušavala zatrudnjeti prirodnim putem. 

Liječnici su joj savjetovali da meso jede tri puta dnevno kako bi joj se povećala koncentracija željeza, vitamina B12 i proteina u krvi. Nakon što joj se organizam oporavio, rodila je trojke, sinove Maxa i Masona te kćer Miu, javlja Daily Mail.

Svakodnevno je jela piletinu, špek i hamburgere, a doručak je jela obavezno u McDonald'su.

- Sjećam se trenutka kada mi je ginekolog rekao da nosim trojke. Počela sam plakati, jer sam mislila da ću ih sve izgubiti. Imala sam spontani pobačaj ranije i bojala sam se - rekla je Laura. 

Dodaje kako je tijekom trudnoće jela šest obroka dnevno, a usred noći su često ona i suprug odlazili u McDonald's.

Liječnici vjeruju kako je velika doza proteina pomogla Lauri da zatrudni, a kazali su i kako su njena djeca potpuno zdrava, iako su ranije rođena.

Idi na 24sata

Komentari 446

  • liliana 25.09.2013.

    Nema bez mesa zdravlja.

  • jelas 111 10.09.2013.

    Jedem meso što više, uživam u hrani i lijepo mi je, a ako zbog toga umrem, barem znam da sam sit umro

  • jelas 111 10.09.2013.

    kad jedeš mahune i grašak imaš dva problema.Prvi je da kakaš kao kalodont, a drugi, ne diže se. Roštilj i hladno pivo su pravi recept ako misliš seksati

Komentiraj...
Vidi sve komentare