To je to što me zanima!

Nije mu prvi put: Pijan vozio kamion i zabio se u rasvjetni stup na parkingu šoping centra

Kako se radi o recidivistu, u srijedu su vozača (52) doveli na sud u Rijeci gdje je predloženo izricanje kazne od 22.000 kuna i zabrana upravljanja na godinu dana
Vidi originalni članak

Riječka policija privela je voozača (52) kamiona koji je u utorak izazvao prometnu nesreću na parkingu šoping centra na Škurinjama. Kako navode, on je oko 11.30 sati, s 2,19 promila alkohola u sebi, vozio kamion s priključnim vozilom. Dok se kretao unazad nije provjerio je li to sigurno za sve te se zabio u metalni rasvjetni stup.

Nitkonije ozlijeđen, a šteta na stupu je oko 12.000 kuna. Nakon što su mu izmjerili više od 2 promila, vozača su zadržali u prostorijama policije.

Utvrdili su i da se radi o recidivistu koji je pravomoćno sankcioniran za iste prekršaje. Danas su ga doveli na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda u Rijeci.

Sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv 52-godišnjeg vozača je podnijet optužni prijedlog zbog vožnje pod utjecajem alkohola i izazivanja prometne nesreće, kojim je predloženo izricanje novčane kazne u iznosu od 22.000 kuna i zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilom „C“ kategorije na rok od godinu dana.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bajos41 07.10.2020.

    Neki dan u 🇩🇪 majstor sa sleperom promasio skretanje i zatjerao na parking trg.centrai okrenuo se...iako postoji znak max 2,5t nerazmisljajici....Ispod je podzemna garaza..ima srece sto nije propao...Steta...sitnica oko mil.eura ugrubo..

  • lakej999 07.10.2020.

    zabrana vožnje ne pomaže - oduzmite mu kamion na godinu dana...

Komentiraj...
Vidi sve komentare