To je to što me zanima!

Nije rek'o dobar dan: 'Okrenuo se kad sam viknuo medooo'

Vozio sam se na biciklu kada je medo prešao preko ceste. Krenuo sam za njim i viknuo mu 'MEDOO!', a on se okrenuo. Bilo je urnebesno, rekao nam je čitatelj koji je snimio fotografije i video
Vidi originalni članak

U Vinodolskoj općini u srijedu poslijepodne iz šume se spustio mali medvjed. 

POGLEDAJTE VIDEO: Medo u Vinodolu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vozio sam se na biciklu kada je medo prešao preko ceste. Krenuo sam za njim i viknuo mu 'MEDOO!', a on se okrenuo. Bilo je urnebesno - rekao nam je čitatelj koji je snimio fotografije i video.

VIDEO IZ BIH Nije mogao van: 'Medo, kako si upa u bunar, Bog te pomoga'

- Bio je jako miran, s obzirom da se spustio u naselje među ljude - dodaje. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 30.05.2020.

    Svake godine se spuste tu u Vinodol. Sad će krenut' njihove "noćne operacije" po voćkama : ). Pred par godina smo gledali susjedi u vrt dok joj je sjedio ispod smokve i brao lijepo polako, jednu po jednu, bez žurbe. Njezina majka pak naletjela na medu usred bijela dana; taman se sastali na uglu garaže... usrali se jedno drugog i pobjegli svatko u svome smjeru. Kroz sela pak znaju proć' s većim samopouzdanjem nego prije. Najviše zbog toga što je sve zaraslo, šuma je sve gušća i velik broj ljudi oko kuća ima šikaru. To u kombinaciji s kontejnerima u koje se baca svašta rezultira da se sve manje boje jer idu za hranom. Dobronamjeran savjet ljudima koji se ove godine planiraju sami kretat'/biciklirat' ovim šumama - budite GLASNI dok se krećete. To su pametne životinje i stvarno će se pokušat' maknut' od čovjeka ako ga čuju (i ako su u mogućnosti). Najgore što možete napravit' je iznenadit' ga (a može se dogodit' u slučaju ako jak vjetar puše s njegove strane, pa vas niti čuje niti osjeti). Mislim da već svi znaju, al' ne škodi napomenut' onima kojima su "šumske životinjice slatke" - Ne... prilazi... mladuncima. Samo se polako počni vraćat' otkud si došao. To vrijedi i za druge vrste, jer je i puh "sladak" dok ti ne zarije zube u palac.

  • kicovz 28.05.2020.

    Nebi ti vikal medo da mu je to bilo mama il tata😂

  • drazen0307 28.05.2020.

    I da si viknuo Bandiću ili Plenki isto bi se okrenuo

Komentiraj...
Vidi sve komentare