To je to što me zanima!

Nije smio na maturalnu jer je došao obučen u haljinu

Kevin Logan je mladić koji sebe opisuje kao 'gay biseksualnog muškarca'. Od kada zna za sebe ponaša se i oblači kao žene
Vidi originalni članak

Kevin Logan, koji sebe opisuje kao 'gay biseksualnog muškarca', ostao je na parkiralištu pred dvoranom u kojoj se odvijala njegova maturalna zabava. Kevin se na zabavi pojavio u rozoj haljini i nadao se noći za pamćenje, no ravnateljica njegove srednje škole Diana Rouse, nije ga pustila u dvoranu, pa se noć za pamćenje pretvorila u noć poniženja. Mladić je podnio tužbu za kršenje građanskih prava protiv ravnateljice i školskog odbora. Kevin se tokom svoga školovanja uvijek oblačio i šminkao kao žene no nikada nije kažnjavan za to, a o svojoj haljini za maturalnu čak je i razgovarao sa ravnateljicom i njenom pomoćnicom. U noći maturalne zabave, ravnateljica je Kevinu zapriječila put te je pozvala i osiguranje da ga udalji. Nastavnici i ostali učenici izašli su iz dvorane i dali Kevinu podršku apelirajući na ravnateljicu da promjeni mišljenje, što ova nije učinila.
- Ironija je u tome što je ravnateljica u dvoranu pustila lezbijku koja je nosila odijelo. Kriteriji su uistinu podvojeni, rekao je Kevinov odvjetnik, a prenosi Court TV.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare