To je to što me zanima!

'Nije Srni do sigurnosti, za nas je na novoj stanici još opasnije'

Zbog Srnine vile pomaknuta je autobusna postaja. - Sad je na još većoj uzbrdici, iza zavoja, gdje se ne čisti snijeg. Osim toga, i kontejnere su ‘gurnuli’ duboko u šumu, rekla je susjeda...
Vidi originalni članak

Vilu na Prekrižju koju je kupio Darijo Srna, zbog kojeg su pomaknuli autobusnu postaju, sagradio je bivši ministar gospodarstva Goranko Fižulić, no u njoj nikad nije živio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dugo smo pokušavali saznati zašto je stanica maknuta. Govorili su nam da je to zbog skorašnjih radova na vodovodu ili zbog ZET-a, no oni su nam to sve demantirali, sve dok nismo saznali da je to jer Srninoj obitelji smeta buka - rekla je susjeda. Tvrdi da su ona i mnogi drugi stanari pokušali kontaktirati odgovorne, no svi su ih ignorirali. No ipak je stigao odgovor da je razlog micanja sigurnost.

- Sad je na još većoj uzbrdici, iza zavoja, gdje se ne čisti snijeg. Osim toga, kad je Srna kupio kuću, i kontejnere su ‘gurnuli’ duboko u šumu - rekla je susjeda.

Upućeni u gradnju vile samo su se nasmijali na to da bi novom stanaru mogla smetati buka jer kažu da je sagrađena tako da bude izolirana od zvukova s ceste. Također napominju da prije nije bilo nikakvih pritužbi na sigurnost prometa zbog postaje.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • kakogod 06.09.2017.

    "Legendarni" kapetan može mijenjati urbanističke planove, a ni riječi nije mogao (htio, smio...?) progovoriti o nogometnoj kaljuži i Gazdinoj repkici.

  • gochi 06.09.2017.

    Odi u sumu zivjet...koji si ti faktor da ces kome nesto odredjivat...umjesto da kenjas tu odi pomozi djeci u nazorovoj...mrs

  • kabrit72 06.09.2017.

    jako lijepo , kaj si taj misli , koja država, pljuc

Komentiraj...
Vidi sve komentare