To je to što me zanima!

Nije stao na signal: Vozio preko pruge pa se sudario s vlakom

U nesreći su ozlijeđeni strojovođa (48) , osmero putnika i vozač kamiona. Svi imaju lakše ozljede i prevezeni su u zagrebačke bolnice Rebro, KB Dubrava i Merkur...
Vidi originalni članak

Putnički vlak jučer je oko 13.40 sati kod Vrbovca udario u kamion. Vozač kamiona prošao je pored uključene signalizacije i nastavio voziti preko pružnog prijelaza. U tom trenutku na desni bočni dio prikolice naletio je putnički vlak.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

KRŠ I LOM KOD VRBOVCA Putnički vlak udario u kamion: Dijete je palo, a majka vrištala

U nesreći su ozlijeđeni strojovođa (48) , osmero putnika i vozač kamiona. Svi imaju lakše ozljede i prevezeni su u zagrebačke bolnice Rebro, KB Dubrava i Merkur. 

Zbog očevida je promet tom dionicom pruge bio prekinut do 18.30. 

'Čula sam dijete kako vrišti'

Čula sam dijete kako vrišti u susjednom kupeu. Mislim da se nije ozlijedilo, nego da se samo jako uplašilo. Trenutak prije svi smo u jakom trzaju popadali. Naš vlak se zabio u veliki kamion pun šljunka.

Rekla nam je to Magdalena Radić (21), studentica koja se u utorak našla u vlaku, koji je iz Zagreba putovao prema Križevcima. Brzi vlak se oko 13.44 sati zabio u kamion na pružnom prijelazu u mjestu Potočec u Gradecu kraj Vrbovca.

- Vidjela sam da je strojovođi krvava ruka, ali bio je pri svijesti. Došla je Hitna i pružala pomoć kondukteru. Jedna žena je imala veliku kvrgu na glavi, drugu je bolio vrat, a treća je ozlijedila nogu - svjedoči Magdalena.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MatecM 24.10.2018.

    Vlak je trebao stati..i propustiti kamion....

  • franjo999 24.10.2018.

    Da li je bilo brzi ili putnicki vlak posto pise i jedno i drugo

  • 1runner 24.10.2018.

    Vlak oduzeo prednost kamionu. Tipično

Komentiraj...
Vidi sve komentare