To je to što me zanima!

Nije zakočio Meganea pa mu je sletio s parkirališta

Vozač (40) Renaulta ostavio je svoje vozilo na parkiralištu u Čabru u srijedu oko 9,45. Nije dovoljno podignuo ručnu kočnicu i auto je krenuo
Vidi originalni članak

Vozač je rekao da je zategnuo ručnu kočnicu, ali mislim da nije jer se auto sam pokrenuo. Nije vjerovao kad su ga ljudi zvali da mu je auto otišao. Parkirao ga je i produžio svojim poslom, možda 100 metara dalje. Vidio sam da je auto krenuo i pao s parkirališta, rekao nam M.M., čitatelj koji je u srijedu u Čabru oko 10 sati snimio fotografiju Renault Meganea. S desne strane vozila, napominje M.M., je Paklinski jarak, provalija duboka oko 100 metara, a ispred Meganea su kuće, pa je mogao završiti i u nečijoj sobi. U Policijskoj upravi primorsko-goranskoj kažu da ozlijeđenih nije bilo.
- Vozač (40) Renault Meganea parkirao je vozilo na parkiralištu u Čabru u Ulici narodnog oslobođenja kraj kućnoj broja 18. Nije dovoljno podigao ručnu kočnicu. Automobil je sam krenuo i pao s parkirališta visokog 1,70 metara - rekli su nam u PU primorsko-goranskoj. Čitatelj kaže da su Meganea izvukli kamionom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare