To je to što me zanima!

Nijemac je propelerom jedrilice ozlijedio kupača (62) iz Siska

Jedriličar je muškarca iz Siska ozlijedio u uvali Letavica na Pagu. Samo 20 minuta kasnije još jedan Nijemac jedrilicom ozlijedio kupača u moru kod Selca na Pagu
Vidi originalni članak

Nijemac, koji je upravljao motornom jedrilicom na moru blizu Selca na Pagu, u utorak oko 17 sati ozlijedio je kupača, zbog čega ga je lučki kapetan kaznio i naplatio mu kaznu. To je priopćilo Ministarstvo pomorstva, koje navodi da je liječničku pomoć ozlijeđenom kupaču pružila Hitna pomoć iz Paga. 

Dvadesetak minuta ranije, također na Pagu, u uvali Letavica, zapadno od Šimuna, njemački je turist jedrilicom Emilia propelerom motora lakše ozlijedio kupača J.V. (62) iz Siska. Kola Hitne pomoći prevezla su ga u zadarsku Opću bolnicu. Ministarstvo pomorstva kao uzrok naleta navodi 'nesmotreno manevriranje' blizu obale.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_54965 26.07.2012.

    A i Njemci bi trebali paziti ! Sve je to od vina.

  • user_108506 26.07.2012.

    Pišete gluposti. Da bi se kupač približio propeleru jedrilice, morao bi zaroniti ipod broda na dobrih metar i pol dubine, a ako je to radio pri brodskom manevru onda se nema šta buniti. Tamo nije imao šta radit.

  • Hectabus 26.07.2012.

    Problem nastaje u tome što mi želimo živjeti od turizma pa naše lučke kapetanije daju licence strancima bez puno pitanja, bitno da oni plate. A što će se dogoditi to nije bitno. Jb*ga, turizam ima svoju cijenu, nažalost neki puta i u životima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare