To je to što me zanima!

Nikad ga nisu vidjeli, a osudili ga na godinu zbog šverca ljudi

Sinan Gashi (44), državljanin Srbije, osuđen je nepravomoćno na Županijskom sudu u Splitu na godinu dana zatvora. Čini se da ni ne znaju tko je Gashi, a ni gdje je
Vidi originalni članak

Sinan Gashi (44), državljanin Srbije, osuđen je nepravomoćno na Županijskom sudu u Splitu na godinu dana zatvora za ilegalno prebacivanje ljudi. Na sudu ne znaju gdje je, a, čini se, niti tko je on zaista, piše Slobodna Dalmacija.

- Niti sam ga ikad čuo, niti ikad vidio, a ne znam je li on ikad primio ijedan sudski poziv. No, svejedno ću se žaliti jer moj branjenik nije nezakonito prebacio ljude, a kamoli sve organizirao, kazao je za Slobodnu odvjetnik Boris Milošević koji ga je branio po službenoj dužnosti.

Gašija se tereti se da je sa skupinom suradnika sredinom 2000-ih godina prebacio šest albanskih emigranata preko Hrvatske i BiH u Zapadnu Europu. Svojim iskazom teretila ga je njegova suoptuženica. Nakon međunarodne tjeralice ušlo se u trag da jedan Sinan Gashi živi kod Prištine, no, nije dokazano da je baš on taj osumnjičenik.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kales 05.10.2011.

    pazi ti odvjetničkog smeća....nije ga nikad vidio, čuo ali ZNA da je ovaj nevin i da će se žaliti...naravno kad si po službenoj dužnosti i plaća te država pa nam uzimaš porez za to...vidio bih da li bi bio toliko siguran u njegovu nevinost da si pro bono

Komentiraj...
Vidi sve komentare