To je to što me zanima!

Nikad više ročnica: Položili su svečanu prisegu u Požegi

Od 1. siječnja ove godine odlukom potpredsjednika Vlade i ministra obrane Damira Krstičevića naknada za dragovoljno vojno osposobljavanje povećana je na 3000 kuna
Vidi originalni članak

Svečanu prisegu u Požegi položio je u subotu 361 ročnik, od kojih 70 ročnica te petero vojnih specijalista. Po broju žena, to je drugi najveći naraštaj od početka dragovoljnog vojnog osposobljavanja 2008. godine. Od 1. siječnja ove godine odlukom potpredsjednika Vlade i ministra obrane Damira Krstičevića naknada za dragovoljno vojno osposobljavanje povećana je s dosadašnjih 2000 kuna na 3000 kuna.     

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Makinja_1 10.03.2019.

    Iste te kada dođu u jedinicu nemogu obavljat klasične poslove nego ih se smjesti u razno razne urede i neka atraktivna mjesta dok vojnici zebu i kisnu na stražama.

  • Le...Go... 10.03.2019.

    Super je to pošto nemamo više obavezni vojni rok. Gledam na TV-u i pitaju jednog dečka zašto je odabrao vojsku. Kaže da svira neki instrument i da mu je želja da svira u vojničkom zboru . Mene zanima , što će biti ako se zarati , hoće li moći nositi pušku i ostalu opremu jer čisto sumnjam da će nešto napraviti sa svojim instrumentom.

  • John Doe Jr. 10.03.2019.

    ove na slici bi trebali provjeriti juraj jezerinac i željka markić, nekako su mi sumnjive

Komentiraj...
Vidi sve komentare