To je to što me zanima!

Nikica opet u bijegu: Otišla se okupati u nabujalom jezeru

Nikica je opet pobjegla iz zoološkog vrta u Plavnici i odšetala četiri kilometra dalje na kupanje. Stanovnici su navodno potpuno naviknuti da je sreću na ulici
Vidi originalni članak

Nilski konj Nikica opet je u bijegu. Srećom, stanovnici crnogorskog grada Plavnice navikli su sresti životinju od dvije tone kako slobodno luta ulicama.

- Bježi kad se izdigne vodostaj, nije to ništa čudno, rekao je vlasnik zoološkog vrta Nikola Pejović u siječnju kad je Nikica zadnji put šmugnula iz Pejovićevog privatnog zoološkog vrta. U ponedjeljak je 12-godišnji nilski konj odšetao četiri kilometra od zoološkog te se okupala u izlivenom Skadarskom jezeru. Preko vikenda se zbog obilnih kiša voda iz jezera izlila, a građanima je u pomoć priskočilo 1.000 vojnika. Razigrana Nikica nije im smetala.

- Stanovnici su skroz naviknuti na nju, kaže Pejović i dodaje da je Nikica miroljubiva i ukroćena. Pri zadnjem bijegu Pejović je rekao da se njegova ljubimica u svoju nastambu ne može vratiti sve dok se razina vode u jezeru ne spusti. U privatnom zoološkom Nikica živi već deset godina, prenosi Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • PrincessPeach 07.12.2010.

    ma zveknite tu zvjer ali ćemo čekat da nekoga ubije to je ipak divlja životinja ili bar sprječite da bježi

  • mookie 07.12.2010.

    ..uživa ženska :-)

  • Kim Jong Il 07.12.2010.

    Dok je netko jednog dana ne odvede u svinjokolju

Komentiraj...
Vidi sve komentare