To je to što me zanima!

Nikica Valentić: Nitko nema političke volje otkriti troškove

Savjetnik za gospodarstvo rekao je kako smatra da svojim iskustvom i znanjem može pridonijeti ostvarivanju dijaloga između predsjednice i premijera
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović otkrila je imena savjetničkog tima za gospodarstvo. Poseban savjetnik bit će joj bivši hrvatski premijer Nikica Valentić koji je za Dnevnik Nove TV rekao kako smatra da svojim iskustvom i znanjem može pridonijeti ostvarivanju dijaloga između predsjednice i premijera. Valentić će, kaže, ponuditi rješenja za smanjenje deficita i javnog duga, a smatra da se Vlada već odavno trebala primiti ozbiljnog posla.

- Vlada je prekasno krenula. Da je ove mjere počela prije tri godine, bila bi bolja situacija. Međutim, Vlada sada pokušava nešto spasiti, ali sad je kasno -  rekao je Valentić i zaključio: 

- Najteže je smanjivanje troškova. Ovog trenutka nitko nema političke petlje reći koji su to troškovi. Svi se slažu da treba reći, ali kad dođe do njihovih vrata, svi su protiv - izjavio je Valentić koji će, rekao je za Dnevnik Nove TV, otkrivši i kako će u Ured predsjednice dolaziti jednom na tjedan, te da za svoj rad neće primati naknadu. 

Idi na 24sata

Komentari 100

  • transmiter 02.06.2015.

    Valentić će prvo riješiti svoje dugove a o čemu će savjetovati predsjednicu to samo ona zna.

  • Mladen Kozic 01.06.2015.

    Poštovani Nikica Valentiću kao ni vi o pranju love preko Hypo

  • kung fu panda 31.05.2015.

    Škegro,Valentić,Granić fali još jedan pa imamo 4 ASa

Komentiraj...
Vidi sve komentare