To je to što me zanima!

Nikola Grmoja: 'HDZ za nas nije opcija, a ovaj SDP je prema Možemo! kao desni centar'

Rekao je i kako će Most vidjeti koje su opcije po pitanju koaliranja te postoji li mogućnost formiranja Vlade bez Možemo!
Vidi originalni članak

Nikola Grmoja komentirao je hoće li njegova stranka surađivati s ljevicom te kakvi su planovi Mosta na izborima.

-Mi smo sklopili prvu koaliciju na desnom centru sa Suverenistima, s Domovinskim pokretom nitko ne želi surađivati. Njihov klub se potpuno raspao, Vidović Krišto je bila s njima, a sad govori isto što i ja. Suverenisti su bili njihovi koalicijski partneri, ne žele više s njima i sklopili smo koaliciju, izlazimo zajedno na izbore.

BRANI SLAVONIJU Grmoja: Podržat ćemo Stožer za obranu slavonskog sela

Mi smo pokazali suradnju s onima s kojima je suradnja moguća. Pazite, oni dignu prijavu protiv Nine Raspudića, a onda kažu da žele suradnju s nama. To vam pokazuje da je to čista finta kojom se želi poslati poruka da oni žele s nama, a mi ne želimo. Oni imaju svoj cilj, njihov je cilj dobiti što više mandata i otići u koaliciju s Plenkovićem - rekao je u podcastu Velebit.

'HDZ za nas definitivno nije opcija'

Rekao je i kako će Most vidjeti koje su opcije po pitanju koaliranja te postoji li mogućnost formiranja Vlade bez Možemo!.

- Oni nisu nikada ni bili opcija. HDZ za nas definitivno nije opcija - ustvrdio je.

KOLUMNA: TOMISLAV KLAUŠKI Dok zamjera oporbi da koristi seljake, Plenković javno koristi školarce. Što bi onda bilo gore?

- Što se tiče SDP-a, ja bih mogao progutati opciju, ali svjestan sam da bez novih izbora to nije moguće - dodao je i rekao da Most nema problem da SDP bude manjinski partner.

'SDP je prema Možemo! kao desni centar'

- Pazite vi taj SDP. Milanović tri mjeseca daje dobre izjave. Kaže da ako europarlamentaci glasaju za to da se ukine pravo veta državama članicama, da je to ravno veleizdaji. I onda oni, zastupnici SDP-a u Europarlamentu glasaju za tu rezoluciju - rekao je Grmoja.

PLENKOVIĆ O PROSVJEDU SELJAKA: 'Nisam nikad bio na svinjokolji i ne prihvaćam poziv. DP, Most, Suverenisti su ih izmanipulirali'

- Treba biti iskren – ovaj SDP prema Možemo! izgleda kao desni centar. Oni nisu bacali vijenac u Dunav kao Sandra Benčić. Peđa Grbin je bio u koloni sjećanja, dijelila se i njegova slika sa zastavom HOS-a. SDP je prema Možemo! kao desni centar. Ali to nije opcija koja je nama bliska i koja je nama prihvatljiva - rekao je.

Na izjave reagirao i Peđa Grbin

Izjave Grmoje komentirao je Peđa Grbin.

- A kolege iz Mosta neka objašnjavaju što su mislili ili htjeli reći - rekao je

Na pitanje što to znači, Grbin je rekao da “SDP svoje uvjete za suradnju svim strankama jasno postavio: borba za standard građana, veće mirovine i plaće te poštivanje ljudskih prava i različitosti”, prenosi Jutarnji list.

- Što se tiče izjava iz Mosta, oni neka ih pojasne - dodao je.
 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 29.11.2023.

    I moj grmojica,pa ni komunisti na celu sa svetosavci, vas nece,morate ovjerit kod odvjetnikaNasto ste spali da se i oni sa vama ismijavajuOzbiljno porucujem Mostu: ako mislite osvojit koji mandat pod hitno grmojicu izbaciteOvako za vas nece glasat ljevicari jer ste desnica?,a ni desnicari zbog podilazenja Grbinu

  • AnarhosindikaIist 29.11.2023.

    HDZ je opcija samo za lopove

  • 28.11.2023.

    Cuj ovo HDZ za njih nije opcija,a jeSDP ciji clan i nekadasnji dopresjednik i saborski zastupnik kaze citiram: 1945 partizani nisu dovrsilo posao do kraja na BlajburguE moj grmojica

Komentiraj...
Vidi sve komentare