To je to što me zanima!

Nikolić i suradnici su izmislili dramu: Stujardesa prolila kavu

Srpski predsjednik je otkazao posjet Vatikanu 'zbog kvara na avionu', a zapravo je stjuardesa prolila kavu po instrumentima i slučajno aktivirala izvlačenje zakrilaca...
Vidi originalni članak

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić u petak se uputio u službeni posjet papi Franji u Vatikan, no vratio se u Beograd jer se, tvrdili su, zrakoplov pokvario. 

No, Blic sada piše kako nije bilo nikakvog tehničkog kvara ni drame već je stjuardesa prolila kavu po ploči s instrumentima i slučajno aktivirala izvlačenje zakrilaca. Zbog toga se avion tresao i počeo gubiti na visini, a pilot je morao isključiti autopilot i pokrenuti proceduru kontroliranog poniranja što je trajalo sve skupa 10 sekundi, tvrdi izvor.

- Let je krenuo bez problema. Pilot je letjelicu podigao na propisanu visinu i prebacio na auto-pilota. Tada se putnicima posluže topli napitci, ali je netko od osoblja slučajno prolio kavu po ploči s instrumentima. Pilot i stjuardesa su hitno počeli brisati instrumente i slučajno su aktivirali izvlačenje zakrilaca. Tada se avion počeo tresti i gubiti visinu - kazao je izvor iz srpske vlade. 

Blic

Rekao je i da je za to kratko vrijeme poniranja nastala prava panika među Nikolićevim suradnicima koji su kasnije od cijele situacije napravili dramu

- Avion je postao nestabilan, tresao se, mi smo doslovno letjeli po kabini. Preživjeli smo pravu dramu, a u Beograd smo neozlijeđeni sletjeli samo zahvaljujući prisebnosti i vještini pilota i kopilota - dramatično je sve opisao savjetnik za vanjsku politiku predsjednika Ivan Mrkić.

- Sigurno im nije bilo ugodno, ali je kratko trajalo - dodao je izvor. Ipak, odlučeno je da se zrakoplov vrati u Beograd gdje su inspektori utvrdili da je avion u potpuno ispravnom stanju. 

Idi na 24sata

Komentari 146

  • StjepanValjak 20.04.2015.

    Baš smo nacija kratke pameti,rugamo se Nikoliću na izmišljenoj drami a zaboravljamo vlastitu sramotu kada su u Benkovcu na Tuđmanovu mitingu pijanog Srbina s plašljivcem u ruci proglasili atentatom na Tuđmana pa tu smijuriju još i obilježavali par godina,a čujem da će sada opet obilježavati opet jer kažu bio pištolj lažan ili ne atentat je atentat.Bravo za nenadmašnu maštu ,zna se.

  • _l_ 19.04.2015.

    dobro da mu nije prolila vruću kavu po međunožju

  • CptNemo 19.04.2015.

    Koja glupost...tko ovo puši taj nek se zabrine stvarno nad svojom inteligencijom.. Dessa ne može niti blizu prednje ploče sa instrumentima, a kamoli "prolit kavu" po njoj.. najbliže što može doći je metar i po do nje IZA pilota ili kopilota....Ajde si dignite sliku pilotske kabine bilo čega u kategoriji Lear Jet pa vidite sami :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare