To je to što me zanima!

Nikolić: Srbi od Hrvatske nisu dobili ispriku za zločin

Tijekom sučeljavanja predsjedničkih kandidata, radikal Nikolić je demokratu Tadiću predbacio ispriku Hrvatima za zločine koje su počinili Srbi
Vidi originalni članak

Kandidati za predsjednika Srbije demokrat Boris Tadić i radikal Tomislav Nikolić u srijedu navečer su na Radio-televiziji Srbije pozvali građane da upravo njima daju svoj glas. Oba su predsjednička kandidata predstavila svoje viđenje problema Kosova, europskih integracija, ekonomskom razvoja i budućnosti Srbije uopće. Demokrat Tadić još jednom je naglasio kako će inzistirati na odmaku od vremena vlasti Slobodana Miloševića i Vojislava Šešelja te njegova zamjenika Nikolića, a zalagat će se i raditi na priblažavanju Srbije Europskoj uniji. Nikolić, pak, smatra da Srbija treba biti blista sa Rusijom, ali i Europom ako ona prihvati cjelovitu Srbiju koja podrazumijeva i Kosovo.
Tijekom sučeljavanja Nikolić je Tadiću predbacio ispriku Hrvatima za zločine koje su počinili Srbi te upitao zašto od predsjednika Hrvatske Stjepana Mesića nije tražio ispriku za zločine nad Srbima.
U ponoć u Srbiji počinje predizborna šutnja koja će trajati sve do zatvaranja biračkih mjesta u nedjelju u 20 sati, prenosi HRT.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • sanni_37 06.02.2008.

    Koji ste vi bolesnici!Vas treba na vrbe,i to sve odreda bez izuzetka.

  • krizantema 31.01.2008.

    ja svo ovo vrijeme mislim da su mi granate padale u dvoriste kad gle cuda....to smo mi bacali granate po cacku....a otkud meni rupetine po kuci onda?mora da smo to sami napravili.....hvala promet vec sam mislila da sam ja luda,da je rat stvarno bio u beogradu.i ak se netko nadje pametan pa se krene ispricavat u ime hrvatskog naroda,osobno cu ga pridavit.

  • ciplić 31.01.2008.

    pa bre sjašite srbi jednom sa nas zauvek

Komentiraj...
Vidi sve komentare