To je to što me zanima!

Nikud iz hlada: Živa će do 38 stupnjeva, a sutra do čak 40

Već u 6 sati ujutro u utorak temperature u nekim mjestima i gradovima bile su više od 20 stupnjeva Celzija. Najtopliji su bili Mljet, Dubrovnik, Senj i Split s 24 stupnja
Vidi originalni članak

Vrhunac toplinskog vala u utorak bi trebao zahvatiti cijelu Hrvatsku. Već u ponedjeljak bilo je 'pakleno' vruće, a najtopliji je bio Osijek s 34 stupnja Celzija. 

Vrućine nisu popustile ni tijekom noći. Već u 6 sati ujutro u utorak temperature u nekim mjestima i gradovima bile su više od 20 stupnjeva Celzija. Najtopliji su bili Mljet, Dubrovnik, Senj i Split s 24 stupnja Celzija. Opatija i Rijeka mjerile su stupanj niže.

Tijekom utorka će biti sunčano i vruće, uz pokoji slabi dašak vjetra. Dnevne temperature u cijeloj zemlji kretat će se između 33 do 38 stupnjeva Celzija. Najviše temperature očekuju se u unutrašnjosti Dalmacije, središnjoj Hrvatskoj i Slavoniji. Za regije Zagreba, Karlovca i Rijeke izdano je crveno upozorenje. 

meteoalarm.eu

Stiže osvježenje, u srijedu ćemo lakše spavati

U srijedu će se nastaviti slične vremenske prilike kao i prethodnih dana, no navečer se očekuje kratka promjena vremena i blago osvježenje. Temperature će tijekom dana biti vrlo visoke, ponegdje mogu doseći i 40 stupnjeva Celzija

Potkraj dana sa sjeverozapada će stići naoblačenje s pljuskovima i grmljavinom te osjetan pad temperature zraka, za desetak stupnjeva.

Meteoalarm izdao je crveno upozorenje u srijedu za gotovo cijelu Hrvatsku osim za sjeverni Jadran i Istru. Regiji Zagreba, Karlovca, Gosipća, Knina, Osijeka i Dubrovnika prijete vrlo visoke temperature zraka. Za područje Zagreba, Karlovca i Gospić očekuju se i jači pljuskovi s grmljavinom. 

meteoalarm.eu

Idi na 24sata

Komentari 88

  • thiemfedal 08.07.2015.

    uuf uzasno je sparno, nek vise osvjezi

  • zembo 07.07.2015.

    dajte molim vas. samo bolesni ne smiju na sunce ostali su lijenčine i pi...ke. ja cijeli dan nešto radim po suncu jer uživam u vrućni. volim kada se cijedi znoj po golom tijelu i mišićima, kada se sjajim kao biser, kada ulijevam u sebe svakih 5 min vino pa vodu i tako naizmjence, pa kad mi se počne lijepo mantati a ne znam dali od vina ili vode ili možda vručine...nema straha za pravog muža od 90 kg same mišićne mase...nema mi bolje kada krene najveća vručina oko 15 sati kada sam već lagano alkoholizirani a ja krenem voditi ljubav...i oko 18 sati zadovoljim sve sudionike više puta...pa nakon toga u šumu

  • Penzić62 07.07.2015.

    ovo je normalno vrijeme za ovaj mjesec mediji traže senzaciju u sezoni kiselih krastavaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare