To je to što me zanima!

Nino, vidi me! Hrvatice objavile fotke iz 8. mjeseca trudnoće

Ako sam na išta osjetljiva to su trudnice, i ne mogu ni zamisliti kako je ženi u trudnoći s milijun hormona ako je muž gleda kao debelu, okruglu i šta ja znam kakvu već, napisala je Ivana Ninčević-Lesandrić
Vidi originalni članak

Nino Raspudić se u emisiji Nedjeljom u 2 požalio kako su mediji objavljivali fotografije njegove supruge dok je bila u osmom mjesecu trudnoće. Brojne Hrvatice počele su, potaknute time, objavljivati svoje fotografije dok su bile trudne osam mjeseci uz hashtag #trudneilijepe i #ninovidime te Raspudiću poslale poruku. 

OGLASIO SE I PLENKOVIĆ Raspudić: Jandroković je dijete 4 političke mame, uskoro i pete

Jedna od njih je i Ivana Ninčević-Lesandrić, donedavna zastupnica Mosta koja je prošlog tjedna objavila kako se povlači iz politike. 

- Ako sam na išta osjetljiva to su trudnice, i ne mogu ni zamisliti kako je ženi u trudnoći s milijun hormona ako je muž gleda kao debelu, okruglu i šta ja znam kakvu već - napisala je Ninčević-Lesandrić na Facebooku i priložila svoju fotografiju. 

ZASTUPNICA MOSTA Ninčević-Lesandrić povlači se iz politike: Volim nove izazove

- Osim što se sam proglasio idiotom, Nino Raspudić je morao to potkrijepiti i kritiziranjem medija koji uz članke o njegovoj supruzi stavljaju njenu fotku u 8. mjesecu trudnoće kad je eto bila okrugla. Pošalji i ti fotku Nineku - napisala je Sandra Benčić, koordinatorica Političke platforme Možemo!.

Svoju fotografiju iz osmog mjeseca trudnoće javno je objavila i Ivana Andabaka, ravnateljica HDLU-a. 

- Super trudna i super spremna za fotkanje u medijima - napisala je ispod fotografije. 

Fotografiju je objavila i Maja Sever

- Dragi Nino, ovo sam ti ja trudna 7-8 mjeseci. Prezgodnaaaaa - napisala je. 

Idi na 24sata

Komentari 185

  • 29.05.2020.

    Di je nestala zenska solidarnost za zensko trudnicko medunozje od incijative Vidi me za Mariju Raspudic Selak kad vec tako krhkoj docentici filozofije Mariji Selak Raspudic koja nema zensku moc ukazuju snazne magistrice kako se ona dobiva i u osmom mjesecu trudnoce u kojom ne smijes bit debel nego samo trudan stavljajuci svoje lijepe trudnicke fotografije ne solidariziraju se u potpunosti jer im fali medunozje na tim fotografijama kojim bi pokazale da zapravo u potpunosti stoje uz nju ali kako ipak nisu toliko snazne mogle su javno kroz pisane objave stat uz nju i na taj nacin joj pomoci u javnoj obrani vlastitog medunozja koje ne bi trebalo biti predmetom javne rasprave a kamoli da je jos i fotografirano bez njene dozvole.Takozvani veliki borci za zenska prava ovi putem su pokazali da su intelektalne posvuduse koje nisu autenticne i hrabre nego su na zalasku karijera pa time ugrozavaju i oduzimaju pravo na zabranu i odbranu zenskog medunozje bez njenog vlastitog odobrenja.Sram Vas bilo Majo Sever i ekipo vidi me bez zenskog medunozja.

  • 27.05.2020.

    Ne vidim da je ijedna od njih objavila fotografiju gdje joj se slika ispod suknje....

  • Sjajna25 26.05.2020.

    Samo malo, sto je krivo rekao? Pa nije nikog vrijeđao, samo se požalio da mu je zasmetalo objavljivanje tih fotki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare