Obavijesti

News

Komentari 183

Raspudić: Jandroković je dijete 4 političke mame, uskoro i pete

Raspudić: Jandroković je dijete 4 političke mame, uskoro i pete
1

Prva mama mu je bio Ivo Sanader kojem samo što nije sjedio u krilu, onda zabijanje noža u leđa pa dolazi Jadranka Kosor, treća mama mu je bio Tomislav Karamarko i sada mu je Plenković, tvrdi Raspudić

VIDEO

Premijer Andrej Plenković komentirao je reakciju predsjednika sabora Gordana Jandrokovića, koji je na izjavu Nina Raspudića da ulazi u politiku i da će "loviti Jandrokovića", napisao da on ima troje djece s istom ženom. 

- Nisam ja primijetio da je gospodin, dok je bio u poziciji van politike i kritike, štedio bilo koga u politici pa pretpostavljam da neće valjda prvi dan zaplakati ako dobije neki odgovor - rekao je Plenković. 

POGLEDAJTE VIDEO: Cirkus u Saboru na dan raspuštanja 9. saziva 

Pokretanje videa...

02:06

- Pročitajte što je pisao o Jandrokoviću i meni, kad to vidite, onda ćete znati o čemu govorim. Riječ je licemjerstvu, to je bit Jandrokovićeve poruke - objasnio je Plenković. 

Raspudić: Nisam nikada spominjao njihovu djecu 

Nino Raspudić je na to rekao da se vidi kako su Jandroković i Plenković u strahu. 

- HDZ loše stoji, u panici su - rekao je Raspudić za N1

- Jesam kritizirao njihov rad zadnjih godina, to što su činili i radili je kap koja je prelila čašu i nagnala me da se kandidiram kao nezavisni kandidat Mosta. Ja nikada nisam uvlačio i spominjao njihovu djecu. Ovaj način prebiranja i klasificiranja djece kao vrijedne i manje vrijedne govori najviše o njima samima - kazao je.

'Nisam gledao Raspudića, ja imam 3 djece s istom ženom'
'Nisam gledao Raspudića, ja imam 3 djece s istom ženom'

- Kaže gospodin Jandroković kako ima troje djece s jednom ženom, ja to respektiram i čestitam mu, ali za njega kao političara je važnija druga stvar, a to je da je on umiljato dijete četiri političke mame. Prva mama mu je bio Ivo Sanader kojem samo što nije sjedio u krilu, onda zabijanje noža u leđa pa dolazi Jadranka Kosor, treća mama mu je bio Tomislav Karamarko i sada mu je Plenković, a kada Plenković padne pokušat će naći i petu političku majku - rekao je za N1.

Vezano za kritike da zastupa obiteljske vrijednosti, a razveden je kaže da se ne kandidira za kanonizaciju nego za jednog od 150 zastupnika u Saboru.

- Slične kritike dolaze iz lijevog miljea i zanimljivo mi je da u lijevom spektru ima patrijarhalnog šovinizma gdje se ženu doživljava kao nešto što se uzima i ostavlja - poručio je. 

Ulazi u politiku: 'Da, ulazim u arenu, istrčavam na teren...'
Ulazi u politiku: 'Da, ulazim u arenu, istrčavam na teren...'

Poručio je kako kod njegovog razvoda "nema ništa strašno" i da je u dobrim odnosima s bivšom suprugom te da zajedno odgajaju dijete. Obećao je Kreši Beljaku pokazati najesen, ako uđe on u Sabor preko SDP-a, slike s crkvenog vjenčanja s drugom suprugom.

Smatra da je politička karijera Gordana Jandrokovića simptomatična za hrvatsku politiku, a to je partijsko poklonstvo koje se vuče iz bivšeg sistema. Ponovio je da je s 808 izabranih glasova postao predsjednik Sabora.

Najviše podupiremo Milanovića pa Plenkovića, Jandrokovića ne
Najviše podupiremo Milanovića pa Plenkovića, Jandrokovića ne

Neće dići ruku za Vladu Andreja Plenkovića, ali ni Davora Bernardića. Ima interne podatke prema kojima, tvrdi, bliže je Plenković oporbi nego on. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 183
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a