To je to što me zanima!

Ništa neobično: Dva medvjeda iz Kutereva su homoseksualci

Dvojici je lakše nego jednom samome, jedan u drugome našli su utjehu i smirenje. Sisanje je jak impuls, a oba su medvjedića bila u tome zakinuta, kaže stručnjak
Vidi originalni članak

Dva medvjeda u medvjeđem utočištu u Kuterevu po nekoliko puta na dan krate si vrijeme oralnim seksom.

Večernji list objašnjava da su ih kao male pronašli u šumi bez majki, te su ih smjestili u istoj nastambi. Neko su vrijeme bili smješteni sa ženkom, ali ih ona nije zanimala. Dr. Andreas Zedrosser s norveškog sveučilišta Telemarkt, koji surađuje na projektu zaštite medvjeda u Kuterevu, ne vidi u tome ništa protuprirodno ili etički sporno.

- Laički govoreći, teško je odrastati bez mame. Dvojici je lakše nego jednom samome, jedan u drugome našli su utjehu i smirenje. Sisanje je jak impuls, a oba su medvjedića bila u tome zakinuta - kaže on.

Idi na 24sata

Komentari 226

  • SAINT 28.06.2014.

    Neka ih učlane u gay udrugu ha-ha-ha-ha-ha koje zgubidanstvo.

  • DEXTER_3 24.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Vlad 24.06.2014.

    Nesmijem napisati što mislim da mi se ne desi preko 170 odgovora na komentar i to trajalo 4 dana. Zato samo; igrajte se dok ste mladi i drugi vas hrane i financiraju. :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare