To je to što me zanima!

'Niste dobrodošli': Demolirali su auto studenata iz Beograda

Automobil kojim su četiri studenta iz Srbije stigla na odmor u Dubrovnik i Konavle demolirali su nepoznati huligani natpisima 'Niste dobrodošli' i 'Oluja 1995 mrš'...
Vidi originalni članak

Dubrovačka policija traga za počiniteljem koji je u ponedjeljak, tijekom popodnevnih sati oštetio vozilo srpskih nacionalnih oznaka. Na njemu je urezao natpise neprimjerenog sadržaja, stoji u izvješću PU dubrovačko-neretvanske. 

Radi se o vozilu marke Mercedes u vlasništvu 22-godišnjeg državljanina Srbije koje je bilo parkirano na parkiralištu na predjelu Konavala. Obaviješteno je nadležno državno odvjetništvo u Dubrovniku. 

Naime, on je oštećen i izgreban oštrim predmetom. Nepoznati su počinitelji njime ispisali 'Nepoželjni ste' i 'Oluja 1995 mrš'. Dva para iz Beograda rođena 1992. godine godišnji su odmor provela u Dubrovniku, a tamo se nisu osjećali ugroženima zbog brojnih beogradskih tablica i iznimne gostoljubivosti, piše Dubrovački Dnevnik. 

Na njihovu, ali i žalost cijele Hrvatske, očito su se prevarili. Dokazi za to ispisani su na njihovom automobilu. 

Idi na 24sata

Komentari 1086

  • karton 12.08.2015.

    Za one koji ne znaju : 91-95 sve kuce , sve , u Konavlima i u Zupi su bile srusene i zapaljene , nakon sto je iz njih bilo odneseno sve sto je vrijedilo . Svi hoteli i zracna luka . Vidio sam svojim ocima . Na Youtube ukucajte 'Dubrovnik war' pa se i sami uvjerite .

  • RajskaBatina 12.08.2015.

    Pa kaj su vam sad ljudi krivi, ja sam hrvat, al puštam ljude da žive i sram me takvih debila koji rade takve loše stvari. Kad sam ja bio dva puta u Beogradu, SVI na cesti koje sam god nešto pitao-svi su se prema meni ljubazno ponašali. Žao mi je da i hrvati ne mogu biti pristojni i ljubazni.

  • Satnik Dušan Jugović 12.08.2015.

    Tako je, niste dobrodošli Vlasi, vratite se u pašaluk.

Komentiraj...
Vidi sve komentare