To je to što me zanima!

Napunite rezervoar, cijene goriva od sutra opet idu gore

Prosječni spremnik od 50 litara eurosupera 95 mogao bi biti skuplji za 4 kune, a prosječni spremnik od 50 litara eurodizela mogao bi biti skuplji za 3,5 kuna
Vidi originalni članak

Unatoč korona virusu koji je praktički zaustavio život u Hrvatskoj, jedna od rijetkih radosti Hrvatima bilo je snižavanje cijena goriva koje je trajalo punih šest tjedana. Kako su cijene goriva padale, tako su se vlasnicima vozila širili osmijesi na licima, ali od sutra će i ti osmijesi malo potonuti.

Portal cijenegoriva.info objavio je kako će od utorka, nakon čak šest tjedana pada, porasti cijene goriva. Prosječni spremnik od 50 litara eurosupera 95 mogao bi biti skuplji za 4 kune. Prosječni spremnik od 50 litara eurodizela mogao bi biti skuplji za 3,5 kuna, dok bi prosječni spremnik od 50 litara autoplina mogao poskupiti za 5 kuna.

Ako još niste bili na benzinskim pumpama, znate što vam je činiti. 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • Nboy 15.04.2020.

    Ajmo reć ovako,na Londonskoj burzi prema kojoj se manje više orjentiramo cijena nafte pala je za nekih 70 posto,dok cijena u maloprodaji je jedva pala 10 posto iliti za 1 kunu! Tko je tu lud,tko zbunjen a tko normalan.Realno bi bilo da dok se cijena kreće oko 20 i koji dolar po barelu bude u maloprodaji oko 2,7 do 3 kune sa svim uračunatim trošarinama državi i ostalim u lancu distribucije,neko tu opasno oštro šiša ovce tj narod.

  • dvadesetčetverosatnivirusić 13.04.2020.

    nek se javi papak koji će radi 4 kune ići napuniti rezervoar...ajde

  • Lampadina 13.04.2020.

    Kad je pala cijena barela kazu kod nas ce se to odraziti tek za mjesec dana ,, sad kazu da ce u 5 i 6 mjesecu smanjit proizvodnju i za dvije minute dolaze vijesti o poskupljenju ........ propali dabogda pohlepnici

Komentiraj...
Vidi sve komentare