To je to što me zanima!

Nije mu bilo spasa: Tinejdžera na krovu vagona ubila struja

U Magazinsku ulicu na zagrebačkom Zapadnom kolodvoru vatrogasci su došli zbog dojave o požaru šupe, ali zatekli su stravičan prizor. Na vagon se navodno popeo tinejdžer kojeg je stresla struja...
Vidi originalni članak

Vatrogasci su krenuli nakon što im je dojavljeno da gori šupa. Međutim, prema riječima očevidaca, kad su stigli zatekli su stravičan prizor - tinejdžera kako gori u plamenu na teretnom vagonu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dojava o stravičnoj tragediji u Magazinskoj ulici na zagrebačkom Zapadnom kolodvoru dobili su jučer oko 18.40. sati. Vrlo brzo stigla je i Hitna pomoć.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je isključena struja na teretnom vagonu, vatrogasci su ugasili vatru. Nažalost, liječnici su mogli jedino konstatirati smrt dječaka. Policija je sinoć potvrdila jedino kako je uzrok pogibije strujni udar. Nisu otkrivali identitet ni godine stradalog.

Kako su nam rekli šokirani ljudi iz susjedstva, kvartom kruži priča kako je nesretni dječak na vagonu htio napraviti selfie i da je je bio u društvu još jednog vršnjaka. Međutim, okolnosti ove velike tragedije tek se trebaju utvrditi.

Idi na 24sata

Komentari 152

  • Imbra_Presvetli 09.01.2018.

    Bormeš je završil reš pečeni...

  • dropkick41 09.01.2018.

    idem vidjet što ima na vagonu

  • Arpol 09.01.2018.

    Nazalost znam decka. Poznanik mi je i stvarno mi je zao zbog gubitka necu otkrivati identitet jer nije primjereno da otkrijem 😥😭😢

Komentiraj...
Vidi sve komentare