To je to što me zanima!

Nisu potrebni: Uklanja se 300 kreveta iz zagrebačke Arene

Ravnateljstvo civilne zaštite RH je na društvenim mrežama objavilo fotografije na kojima pripadnici Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite Zagreb raspremaju 300-tinjak kreveta
Vidi originalni članak

Arena Zagreb od ožujka je zapečaćena, dezinficirana i prenamijenjena u bolnicu za lakše oboljele od korona virusa, no s obzirom na dobru epidemiološku situaciju u državi i mali broj novooboljelih, u ponedjeljak se krenulo sa raspremanjem. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nove mjere kod stomatologa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ravnateljstvo civilne zaštite RH je na društvenim mrežama objavilo fotografije na kojima pripadnici Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite Zagreb raspremaju 300-tinjak kreveta od ukupno 750 koji se nalaze u prostoru Arene te ih pripremaju za transport u skladište civilne zaštite. 

- Zahvaljujem objektu Arena i Laništu kao tvrtki koja naplaćuje ono što se koristilo za dezinfekciju, rješavanje ventilacije i klimatizacije - izjavio je ravnatelj civilne zaštite Damir Trut za RTL. 

Što se povratka utakmica i koncerata u Arenu Zagreb tiče, Trut kaže da sve ovisi o cjelokupnoj epidemiološkoj situaciji s korona virusom. 

- Nadam se vrlo skoro, ali to zavisi od cjelokupne situacije sa pandemijom koronavirusa  u Europi i svijetu - zaključio je. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • škver 04.05.2020.

    Bolje da se uklanjaju nego da su trebala

  • 04.05.2020.

    Pa sta nije logičnije da sad kad su mjere djelomicno popustene da ti kreveti ostanu? Sad je veca mogucnost da bi mogli biti potrebni. A da... Korona Šmorona.

  • svi-smo-isti 04.05.2020.

    Kako vidim ovdje bi vecina voljela da su ovi kreveti bili potrebni, da je Arena puna bolenika pa da umjesto kreveta ovi ljudi nose mrtvace.

Komentiraj...
Vidi sve komentare