To je to što me zanima!

Nisu se otvorili kotači: Boeing 767 prisilno je sletio u Varšavu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zrakoplov je više od sat vremena kružio iznad zračne luke dok na tlu sve nije bilo spremno za hitno slijetanje. Nitko od 230 putnika i članova posade nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Zrakoplov koji je poletio iz Newarka u SAD-u u utorak prisilno je sletio u Poljsku zbog kvara stajnog trapa. Boeingu 767 poljske kompanije LOT nisu se mogli otvoriti kotači za slijetanje. 

Zrakoplov je više od sat vremena kružio iznad zračne luke dok na tlu sve nije bilo spremno za prisilno slijetanje. Iz zračne luke su za CNN rekli kako je svih 230 putnika na sigurnom. Nitko nije ozlijeđen.

- Među putnicima nije bilo panike. Posada ih je na vrijeme pripremila za sve - izvijestili su iz aviokompanije LOT. Dodaju kako su pilot Tadeuz Wrona i kopilot Jerzy Szwartz odradili "savršeno hitno slijetanje", javlja AP. Zrakoplov je inače ostajao i bez goriva, ali su srećom na vrijeme sletjeli.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 02.11.2011.

    Evo još materijala za Air crash investigation!

  • novoselmario8 02.11.2011.

    I dok je zrakoplov ispravan muka je s tim upravljati,onolike komande,a kamo li kad se ovak nekaj dogodi,svaka čast pilotima,njih dvojica spasili 230 ljudi.Ko i onaj majstor kaj se spustio bez motora u Hudson u New Yorku.Oduvijek sam se divio tim ljudima.

  • bandit-d 01.11.2011.

    kruzio je dva sata a ne sat ,a kruzio je zbog toga da potrosi gorivo dase nebi zapalio pri sletanju

Komentiraj...
Vidi sve komentare