To je to što me zanima!

"Nitko nam ne može zabraniti da za Oluju pustimo suzu..."

Premijer Srbije Aleksandar Vučić opet je istaknuo da je Oluja najveće etničko čišćenje poslije Drugog svjetskog rata i da Srbi imaju pravo žaliti za stradalima...
Vidi originalni članak

Premijer Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare još jednom je rekao da je dan kad se Oluja dogodila jedan jako tužan dan.

- Mi ne govorimo ništa ni protiv koga, ni protiv hrvatskog naroda, niti države, ali dajemo sebi za pravo da žalimo za stradalima i prognanim Srbima - kazao je ovaj bivši Šešeljev radikal te dodao kako je akcija Oluja najveće etničko čišćenje poslije Drugog svjetskog rata.

 - Valjda nam nitko ne može zabraniti da pustimo suzu i zapalimo svijeće. Šta će neki drugi raditi neka rade - rekao je Vučić koji rijetko propušta priliku naglasiti kako će Srbi uvijek godišnjicu Oluje obilježavati u tuzi i boli i kako je to najtužniji dan u srbijanskoj povijesti

Idi na 24sata

Komentari 558

  • ZelenaHrvatska 31.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • leptir53 31.07.2015.

    samo plačite .. manje će te pišat :))))

  • ovan555 30.07.2015.

    Plakali smo i mi 91. a vam nitko ne brani da plačete, sami ste to tražili !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare