To je to što me zanima!

Nitko nije došao na sprovod majke i sina: 'Ona je umrla od raka, a on kraj nje od gladi...'

Osim mene i radnika Gradskog groblja Banja Luka, nikoga nije bilo na sprovodu. Nije bilo ni opijela jer, kako su rekli, nema dokaza da su bili kršteni. Banja Luko, stidi se!, poručio je Dragoslav Šinik
Vidi originalni članak

Majku i sina pronašli su sredinom rujna mrtve u kući u banjalučkom naselju Lazarevo. Kako je pisao Avaz, tijela su našli u fazi raspadanja. Banjalučka policija je utvrdila da nema elemenata krivičnog djela. 

POLICIJA OTVORILA ISTRAGU Liječnik iz Brčkog u dvorištu sakrio tijelo žrtve Srebrenice pa preko svega sagradio fontanu?!

Humanitarac Dragoslav Šinik za BL portal kaže da su teško bolesna žena i sin koji je imao smetnje u razvoju, umrli zaboravljeni od svih. 

- Sahranili smo Slavicu Ilić i njenog sina Željka. Slavica je bolovala od karcinoma i kako se pretpostavlja, ležala je mrtva u njihovoj kući minimalno 15 dana. Nekoliko dana, Željko, koji je od rođenja imao smetnje u razvoju, patio je pored mrtve majke, gladan i žedan, dok i on nije dušu ispustio - rekao je Šinik za BL portal. Dodao je da je strašno što za to vrijeme nitko od susjeda nije vrata otvorio, čak su i smrad trpjeli danima, bez reakcije.

KRIMI RESORT U VENEZUELI VIDEO Policija i vojska zauzeli zatvor kojeg su 'držale' bande: Unutra imali ZOO, disko, bazen

- Osim mene i radnika Gradskog groblja Banja Luka, nikoga nije bilo na sprovodu. Nije bilo ni opijela jer, kako su rekli, nema dokaza da su bili kršteni. Banja Luko, stidi se! - poručuje Šinik.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 23.09.2023.

    Gdje je tu Stanivuković da održi prasicu,da se malo nahvalili itd?

  • jolez 23.09.2023.

    čovjek je čovjeku vuk

  • Hell_on_wheels 22.09.2023.

    U Banjoj 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare