To je to što me zanima!

Nitko nije ozlijeđen: Planuo je požar u zgradi Dalmacijavina

Desetak vatrogasaca s tri vozila ugasili su požar vrlo brzo. Po svemu sudeći, netko je u napuštenoj zgradi izvazvao požar iz zasad nepoznatih razloga
Vidi originalni članak

U napuštenoj zgradi Dalmacijavina u splitskoj trajektnoj luci izbio je požar malo prije 17 sati. Planulo je na trećem katu zgrade, a vatrogasci su na mjesto događaja došli za nepunih 10 minuta, nakon što ih je pozvao djelatnik trajektne luke koji je vidio vatru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Desetak vatrogasaca s tri vozila ugasili su požar vrlo brzo. Po svemu sudeći, netko je u napuštenoj zgradi izvazvao požar iz zasad nepoznatih razloga. Naime, u zgradi u kojoj je nekad bio pogon te velike splitske tvrtke skupljaju se buskućnici i narkomani, a neki beskućnici i žive tu uz dozvolu splistkih gradskih vlasti.

U požaru nitko nije ozlijeđen niti je nanesena veća šteta jer je zgrada derutna. Zanimljivo je napomenuti da je ovo već treći požar na tom objektu u samo dvije godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ilmare 05.01.2018.

    ....a neki beskućnici žive tu uz dozvolu gradskih vlasti....kažu. Mogli su ih smjestiti gdje ima grijanje ,ane da se griju paleći smeće...

Komentiraj...
Vidi sve komentare