To je to što me zanima!

Nitko nije primijetio: Kamera 'uhvatila' vještu krađu BMW-a

Na nadzornim snimkama ispred jedne stambene zgrade u Sarajevu snimljena je profesionalna krađa automobila. Policija još uvijek traga za nepoznatim lopovima
Vidi originalni članak

Pred ulazom u jednu zgradu u Sarajevu nadzorne kamere snimile su kradljivce koji su u manje od 10 sekundi obili bravu na BMW-u i nakon par minuta se odvezli njime u nepoznatom smjeru, prenosi Fokus.ba

Kradljivci su prvo par puta kružili oko zgrade, a kada su se uvjerili da je zrak čist iz vozila je izašao muškarac u zimskoj jakni te krađu obavio nevjerojatnom brzinom i lakoćom, te policija zaključuje da je riječ o profesionalcu.

Iako su za vrijeme krađe ulicom prolazili ljudi, nitko nije primijetio da je u tijeku krađa automobila. Štoviše, jedan je vozač strpljivo čekao da se lopov isparkira kako bi on mogao parkirati na to mjesto.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • sladevcan 27.08.2014.

    pa tko im kriv kad voze skupe aute, ja u mom fordu ostavim i kljuceve i nitko ga nece ukrast,

  • jebenavjeverica 27.08.2014.

    00:37:18 - > 00:39:20 Gdje je nestala cijela odrezana minuta videa? Novinar: "...snimile su kradljivce koji su u manje od 10 sekundi obili bravu..." - pogledati barem video pazljivije prije nego sto se pise clanak bilo bi lijepo.

  • _l_ 26.08.2014.

    bar se baba imala gdje sparkirati, da ne mora nositi tolke stvari...

Komentiraj...
Vidi sve komentare