To je to što me zanima!

Ruski grad proglasio izvanredno stanje! Odgođeno veliko obraćanje Vladimira Putina

Mine koje je nakon uništenja brane Nova Kahovka poplava povukla za sobom po regiji južne Ukrajine mogle bi predstavljati prijetnju u nadolazećim desetljećima, objavio je u četvrtak Crveni križ
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 180

  • Stari gnjus 10.06.2023.

    Rat će trajati godinama, Ukrajina će dobrim dijelom biti uništena ali će se brzo i oporaviti i izgraditi a što se tiče Rusije čekaju je desetljeća izolacije i sankcija cijelog zapadnog svijeta.

  • MateoIvan74 10.06.2023.

    Ovaj rat u Ukrajini je za svaku osudu i krivce treba kazniti isto onako kako su ih kaznili za rat u Libiji i u Iraku gdje je ostalo 4. milijuna mrtvih sve razoreno opljačkano te danas od najbogatijih zemalja Bliskog Istoka nastale dvije najsiromašnije zemlje Bliskog Istoka, a krvnici za to dobili Nobelovu nagradu.

  • marko58_1 10.06.2023.

    Na opcu zalost pola svijeta, NATO je isprovocirao sukob koji ce evidentno trajati - godinama. Iran, Kina i Sjeverna koreja šalju sterljivo i granate rusiji an gro, za zamjenu za ukapljeni plin i strateške resurse poput litija a boga mi SAD financira i obavještava Ukrajinu, sa ciljem da ukrajina ostane bez muškaraca evidentno. A da poslije dobije račun za sve to u obliku obnove kao prvo drustvo koje ce biti potpuno digitalizirano - to je cak i ministar najavio za 2030 preko svog sluzbenog twitter profila. Nazalost, izgledno je da će ju Rusi potpuno prerovati a po planu zapada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare