To je to što me zanima!

Nizozemski par očajnički traži pomoć: Ubit će nas za 10 dana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Novinarka Judith Spiegel i njezin partner Boudewijn Berendsen nestali su krajem lipnja ove godine nakon što su izašli iz svog doma u Jemenu. Oteli su ih
Vidi originalni članak

Nizozemski par, koji je otet u Jemenu, snimio je video u kojem očajnički pozivaju u pomoć. Pozvali su nizozemsku vladu da im pomogne te da osigura njihovo puštanje na slobodu jer, kako kažu, sljedeći tjedan će ih ubiti ukoliko vlada ne odobri sve zahtjeve otmičara.

Novinarka Judith Spiegel i njezin partner Boudewijn Berendsen nestali su krajem lipnja ove godine nakon što su izašli iz svog doma u Jemenu. 

- Još ima desetak dana da vlada nešto poduzme. Ovi ljudi su naoružani. Ukoliko se ne postigne dogovor, ubit će nas - ističe par u videu. Novinarka je pozvala obitelj, medije i nizozemske vlasti da nešto poduzmu jer želi što prije otići od tamo, javlja Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • bebi55 17.07.2013.

    Zašto su oteti i tko traži otkupninu i zbog čega. Bit će da su to velike face kada su nekome interesantne zbog otkupnine. Kako da im ja ili bilo tko u našoj domovini pomogne - nikako. Da je neki naš čovjek otet - isto bi bilo.

  • MarkoGuzzi 17.07.2013.

    Morali bi im i mi pomoći jel su to stanovnici EU i članica NATO-a i sad nek Kotrmanović šalje jake snage HV-a

  • prasica 17.07.2013.

    Kaj su delali u Jemenu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare