To je to što me zanima!

Njemačka: Dvije velike racije protiv bandi sa sjevera Afrike

Njemačka policija je u velikoj raciji u utorak navečer u Kölnu uhitila troje ljudi. U Gelsenkirchenu u akciji je bilo oko 100 policajaca. Pretražena su četiri objekta
Vidi originalni članak

Njemačka policija je u velikoj raciji u utorak navečer u Kölnu uhitila troje ljudi, a 70 ih je bilo pod istragom. Riječ je o bandama, koje čine ljudi iz sjeverne Afrike, i koji duže vrijeme vlastima stvaraju probleme. Traže ih zbog povećanog broja krađa i nanošenja tjelesnih ozljeda. 

Policija je pretražila više lokala i trgovina. Jesu li racije imale veze s napadima u novogodišnjoj noći nije jasno. U Gelsenkirchenu u akciji je bilo oko 100 policajaca.  Pretražena su četiri objekta. Policija je provela akciju vezano uz napad u siječnju kada je netko na policijsko vozilo bacio petarde, piše WDR.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • žacdubrava 04.02.2016.

    EU vrača izbjeglice - kuda - pa evo u Hrvatsku, znači šljam koji je protjeran iz EU sada hoda po našim kolodvorima i to punih mjesec dana rade što hoče a poslije ko če ih pohvatati radi deportacije????????????

  • Zalac 03.02.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • PRCO 03.02.2016.

    Evo sta mediji mogu o tome sam pisao prije 3 mjeseca .Angela Merkel vise ne moze uvjeriti javnost da su migranti dobri za njemacku unatoc svim medijskim i policijskim manipulacijama pa je sad odlucila migrante nazvati bandama sto bi u ocima onih koji tu ne zive trebalo stvoriti osjecaj da nisu svi isti nego ajmo reci bande su se stvorile pa tako umiruje nijemce.Cista laz , niti jedan migrant nije dosao raditi i nemaju namjeru puniti njemacki proracun oni su dosli tocno po ono sto sada dnevno gledamo na video vijestima i citamo doduse sturo u novinama,unistiti zapad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare