To je to što me zanima!

Berlin: Hrvatska može u roku ispuniti zadaće iz izvješća EK

To je pozitivan način djelovanja jer će jasni kriteriji pomoći u ispunjavanju i osiguravanju stvarnih uvjeta pristupanja, rekao je glasnogovornik njemačke vlade
Vidi originalni članak

Njemačka vlada je na svojim internetskim stranicama objavila kako vjeruje da Hrvatska 'može u predviđenom roku ispuniti zadaće' koje je u srijedu objavila Europska komisija u sveobuhvatnom izvješću o monitoringu. 

- U pretpristupnom je nadzoru Europska komisija upozorila na neke posljednje deficite koje ona vidi. Vrlo jasno ih je navela, to su konkretne zadaće koje su još stavljene pred Hrvatsku. To je iz naše perspektive pozitivan način djelovanja jer će ti jasni kriteriji pomoći u ispunjavanju i osiguravanju stvarnih uvjeta pristupanja. Uvjereni smo da Hrvatska to može postići u predviđenom roku - izjavio je glasnogovornik savezne njemačke vlade Steffen Seibert, u razgovoru koji je objavljen na internetskim stranicama njemačke vlade.  

Naglasio je kako Hrvatska EU pristupa po strožem postupku i strožem nadzoru nego države prije nje. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • milamajkodisam 14.10.2012.

    može jedino u roku sačinit lažne izvještaje ko ostali što su bili, građani najbolje osjećaju napredak po pravilima unije

  • cromata 14.10.2012.

    zalite se bezveze a nitko nije izaso na referendum i zaokruzio 'NE', sta onda tu pametujete sad? ajde sram vas moze bit

  • 123izgubljeni 14.10.2012.

    Moj je prijedlog...okanimo se ćorava posla zvanog EU.Uostalom EU s dirigentskom palicom male njemice samo me podsjeća na okupaciju u 26 slika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare