To je to što me zanima!

Njemački kanibal: Prijatelje sam htio narezati na šnite

Kanibal Armin Meiwesd je rekao da žene nikada nije htio jesti nego samo muškarce. S 10 godina je već znaš što želi biti. Žrtvi je prvo odgizao leđa
Vidi originalni članak

Armin Meiwes (47) poznatiji kao kanibal iz Rotenburga koji je ubio i pojeo čovjeka trenutno se nalazi u zatvoru u kojem služi doživotnu kaznu zatvora. Nedavno ja je intervjuirao Günter Stampf, a taj će intervju biti prikazan na televiziji u petak navečer. Meiwes je u razgovoru, koji prenosi Bild, između ostalog rekao da je već s deset godina znao da je kanibal.
- Imao sam deset ili 11 godina. Sandyja iz serije Flipper sam si zamišljao kao prijatelja. No najviše sam ga htio imati u svom želucu - rekao je Meiwes. Dodaje kako nikada nije htio, s ljudima koje voli, biti blizak. Osim toga njima je umjesto 'volim te' najviše želio reći 'želim te narezati na šnite'. Žene, kaže kanibal, nikada nije htio pojesti nego samo muškarce.
O svojoj žrtvi Berndu Brandesu (42) je rekao kako mu je prvo odgirazo komad leđa.
- On je htio da mu na živo odvojim meso od kostiju. Morao sam mu odgristi prsni mišić i grizao sam ga za dlanove. Zagrizao sam najjače što sam mogao, ali to nije bilo tako jako koliko je on htio . Osim toga htio sam ga prvo upoznati, a tek onda pojesti - kaže Miewes. Ispričao je i prvi susret s policijom.
- Policajka me pitala što bih učinio da mi netko ponudi pola čovjeka. Ja sam rekao da bih ga pojeo. Ona je kimnula glavom te su me pustili - kaže Meiwes. Policija mu je kasnije pretražila kuću.
- Policajka je u zamrzivaču našla komad mesa i rekla je da to nije svinjetina. Ja sam ju pitao kako zna, a ona mi je rekla da je ona domaćica i da zna kako svinjetina izgleda - kaže kanibal. Nakon toga je nazvao svoju rođakinju i rekao joj da ima problema s policijom. Ona ga je pitala da li su u njegovu podrumu našli leš ili tako nešto. Na to joj je Armin samo odgovorio: 'Ne u podrumu nego zamrzivaču'.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • gaddy 21.06.2009.

    okk....drugi put cu si razmislit kad mi neko kaze da me voli hahahhah

  • MpH 19.06.2009.

    On je manijak al još je veći manijak onaj što mu je dao da ga grize na živo, pa ubije i spremi u zamrzivač...

  • sprinterica 19.06.2009.

    ovo više nije ni bolesnik zbilja ne znam kako da nazovem ovakve spodobe

Komentiraj...
Vidi sve komentare