To je to što me zanima!

Njoj ne možete pobjeći: Kobra Marina 'potegne' i 270 km/h

Policajka Mobilne jedinice prometne policije, popularno zvanih "Kobri", Marina Gavran (34) u policijskom presretaču Audiju A4 patrolira hrvatskim cestama i autocestama i pazi na sigurnost
Vidi originalni članak

Marini Gavran (34) iz Zagreba radno mjesto je cijela Hrvatska. U policijskom presretaču Audiju A4 s 3.0. motorom s partnerom patrolira hrvatskim cestama i autocestama kako bi ih učinila sigurnijima, ali i kaznila one koji se ne pridržavaju prometnih propisa, poglavito ograničenja brzine.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 601

  • oleo 11.03.2021.

    Marina traži dečka pa možda koga i uhvati sa prestretačem :d

  • rukvas 09.03.2021.

    Evo moje price: Vozim se autocestom zg - ri, svjesno vozim brzo iz svog razloga da sada ne objasnjavam, potegnem tamo gdje ne ugrozavam nikoga. Ulazim u tunel paralelno sa audijem A4, vozim 10 km iznad dozvoljene brzine kao i A4 pored mene, cekam da izadjem iz tunela pa da opet mogu potegnuti, i odjednom na sred tunela A4 po gasu i nestaje u tunelu, mislim se u sebi koji je ovo pacijent, izlazim iz tunela A4 jedva se nadzire u daljini, ja opet po gasu i ubrzo prestizem A4 jer je on smanjio brzinu, nakon kratkog vremenea A4 me prestize i pali onu poruku koju nitko ne zeli vidjeti ispred sebe.Dakle, svjestan sam svoje brzine i spreman platiti kaznu za prebrzu voznju, ali onda dolazi ono, pa gdje mi zivimo, kakva je ovo drzava i kakvi su ovo zakoni, dakle, izlazim iz svojeg auta sa maskom na licu i izlazi policajac u civilu i sa pripremljenim papirom za pisanje kazne prilazi meni i stane na pola metra od mene i to bez maske (valjda misli da ako je objesio znacku da ne treba imati masku na licu). Uredno sam platio kaznu jer sam bio kriv. Samo sam htio skrenuti paznju na to da oni mogu raditi sve sto hoce pa cak i potegnuti u tunelu i 150 km/h samo s razlogom da nekoga navuku da krene za njim. Zalosno da nam policija sluzi za ovakve stvari.

  • Kraljević Žaba 09.03.2021.

    Dobra joj je ova stoperica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare