To je to što me zanima!

Otkrili 'NLO' iznad Rumunjske, vlasti hitno podignule MIG-ove

Posade dvaju zrakoplova nisu potvrdile prisutnost zračnog cilja, niti vizualno niti na radarima u avionu. Zrakoplovi su u tom području zadržani oko 30 minuta, navode rumunjske vlasti...
Vidi originalni članak

Nadzorni sustav rumunjskih zračnih snaga otkrio je u utorak, oko 12:30, malu zračnu metu, koja je imala karakteristike slične meteorološkom balonu. Objekt je bio na visini od oko 11.000 metara u nacionalnom zračnom prostoru, na jugoistoku Rumunjske, objavilo je na svojim stranicama rumunjsko ministarstvo obrane.

JAČI NEGO JUČER VIDEO Potres od 5,5 Richtera u Rumunjskoj, uslijedila još dva udara. Panika nastala i u Srbiji

- Rumunjske vlasti primijenile su sve standardne procedure od trenutka kada je objekt otkriven, a dva zrakoplova MiG-21 LanceR, rumunjskog ratnog zrakoplovstva iz borbene službe Zračne policije pod zapovjedništvom NATO-a, poletjela su iz 86. zračne baze Fetești oko 12.40 sati - javljaju iz tamošnjeg ministarstva.

'NE ZOVEMO IH BALONIMA' Američki zapovjednik o čudnim objektima: Neću isključiti da se možda radi i o vanzemaljcima!

Nepoznati leteći objekt nisu uspjeli locirati.

- Posade dvaju zrakoplova nisu potvrdile prisutnost zračnog cilja, niti vizualno niti na radarima u avionu. Zrakoplovi su u tom području zadržani oko 30 minuta, zbog potpunog razjašnjenja zračne situacije, nakon čega su se vratili u zračnu bazu. Rumunjske zračne snage neprestano nadziru, u suradnji sa savezničkim snagama, nacionalni zračni prostor i područje u blizini - stoji na kraju priopćenja.

ŠIRI SE SNIMKA Pogledajte trenutak obranja NLO-a iznad SAD-a: To je četvrta nepoznata letjelica dosad

Posljednjih dana ovakvi baloni/NLO-i su među glavnim temama u svijetu. U Sj. Americi oborena su čak četiri u zadnjih nekoliko dana...

Dodajmo i kako je Rumunjskoj susjedna Moldavija danas na tri sata zatvorila svoj zračni prostor zbog 'sigurnosnih razloga'.

Nije to bila jedina dramatična situacija u Rumunjskoj danas. Državu je pogodio jači potres magnitude 5,5 po Richteru.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Rospija mala 15.02.2023.

    Zašto je NLO u znakovima navoda? NLO je kratica od "neidentificirani leteći objekt", nema veze s vanzemaljcima da bi se stavljalo u navodnike. Ni HZZO ne pišemo u navodnicima.

  • 1.mungos 15.02.2023.

    Zanimljivo kad je "nlo" dron-raketa preletjela tri države, nitko nije ni trepnuo. Na jarunu sto metara dalje studrntski dom i djeca unutra. Sad na jednom lovite duhove? Kako to?

  • nori 🖖 14.02.2023.

    Mig21 i 2 Rafalla

Komentiraj...
Vidi sve komentare