To je to što me zanima!

Noćna mora: Sina ostavili kod dadilje, ujutro ga našli mrtvog

Njemačka: U subotu ujutro otac je pronašao mrtvo tijelo djeteta u kadi. Dijete je zadavljeno, a vjerojatno je već bilo mrtvo kada je stavljeno u kadu. Čuvala ga je žena koja ga je čuvala i zadnjih pet godina...
Vidi originalni članak

Roditelji su tijekom noći dijete ostavili na čuvanju kod babysitterice Elisabeth S. u njemačkom Heilbronnu. Sljedeće jutro su svojeg sina (7) našli mrtvog.

U subotu ujutro otac je pronašao mrtvo tijelo djeteta u kadi. Dijete je zadavljeno, a vjerojatno je već bilo mrtvo kada je stavljeno u kadu, piše Bild. Dječak je trebao prenoćiti kod poznanice (69) obitelji.

Kada su roditelji došli po sina, nitko im nije otvarao vrata. Vrata im je otključao susjed. Roditeljima nije jasno što se dogodilo jer ženu kod koje je dijete prenoćilo poznaju već dugo. Uvijek je bila ljubazna, a njihovog sina je povremeno čuvala zadnjih pet godina. Dječak je rado boravio kod nje. Roditelji su u Elisabeth S. imali puno povjerenje. Elisabeth S.  je nestala i tek se u subotu navečer vratila u kuću. Susjeda je vidjela kako se udovica vratila doma i odmah je nazvala policiju. Žena je uhićena. Policija kaže kako je istraga u tijeku. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • sporedni svijet 02.05.2018.

    Vjerojatno bigamisti. Tko je kriv u trokutu to će se tek vidjeti.

  • MOC JE U ZNANJU 02.05.2018.

    Strašno . Jadno dete .

  • 02.05.2018.

    mozda ce zenu sutra naci zakopanu u vrtu

Komentiraj...
Vidi sve komentare