To je to što me zanima!

Noge je vezao kabelima, pa se onda spojio na struju...

Damir Žalac (47) ubio se u subotu u radionici na zagrebačkom ranžirnom kolodvoru. Oko nogu si je spojio kablove i uključio ih u električnu mrežu
Vidi originalni članak

Došavši u ponedjeljak oko 7 sati na posao u radionicu za izradu i održavanje vaga u Međimurskoj ulici, u blizini Zapadnog željezničkoga kolodvora u Zagrebu, 33-godišnji djelatnik Hrvatskih željeznica naišao je na stravičan prizor.  U prostoriji je ugledao truplo bivšega kolege Damira Žalca (47), koji se ubio, vjerojatno tijekom noći na ponedjeljak. Čovjek je noge vezao električnim kabelima i potom se spojio na električnu mrežu. Šokirani radnik odmah je pozvao Hitnu pomoć i policiju. Žalac iza sebe nije ostavio pismo ili poruku, u kojoj bi objasnio što ga je navelo na samoubojstvo. Na tijelu nije bilo tragova nasilja, pa policija ne sumnja na nasilnu smrt. Žalac je prije radio u radionici u kojoj se ubio, a nakon odlaska iz tvrtke zadržao je ključ.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bellaUna 29.09.2009.

    šta uopće komentirate ovakav tragičan svršetak jednog života?! ne volim ni ja cmoljave izraze sućuti, ali raditi lakrdiju od nečije muke.....nije baš na čast!

  • bigblue 29.09.2009.

    @lordprotector i @udar - mislim da se obitelji pokojnika ne bi slozile s vama, sta vi mislite?

  • hiro 29.09.2009.

    tipicno hrvatski umjesto da maknemo ovu djubrad koja nas je dovela do ovoga mi se radje ubijamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare