To je to što me zanima!

Nogomet u Kninu: Početni je udarac izveo Ivo Josipović

Na stadionu NK Dinare u Kninu uoči dana Pobjede, domovinske zahvalnosti i branitelja odigrala se utakmica između Vatrenih i veterana domovinskog rata
Vidi originalni članak

U organizaciji humanitarne udruge Cro Unum, na čelu s prof. dr. Draganom Primorcem, uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja na stadionu kninske Dinare održana je humanitarna nogometna utakmica Hrvatsko srce za Knin, manifestacija koja ima za cilj prikupiti novac i sagraditi prostorije za dnevni boravak štićenika kninske udruge osoba s invaliditetom Sv. Bartolomej.

Ekipu Cro Unuma predvodio je predsjednik Ivo Josipović, a ekipu Veteranih legendarni zapovjednik  4. gardijske brigade HV-a Damir Krstičević i ministar branitelja Predrag Matić. Nastupili su i vrhunski hrvatski sportaši, estradne zvijezde i drugi uglednici među kojima Davor Šuker, Dario Šimić, Boris Živković, Niko Kovač, Robert Kovač, Ivica Šurjak, Dragan Primorac, Goran Karan, Đani Stipaničev, Hari Rončević...

- Okupili smo se s ciljem da sakupimo novac za Udrugu invalida Sveti Bartolomej iz Knina, a među njima je i stotinjak djece. Mi smo već za tu udrugu prošle godine donirali jedan kombi i dobro je da su se danas okupili svi ljudi dobrog srca kako bi pokazali zajedništvo i humanost. Ponosan sam što smo ovdje okupili osam vatrenih, vrhunske glazbenike i pjevače, ali veleposlanika Europske komisije Paula Vandorena i predsjednika Josipovića - rekao je predsjednik udruge  Cro Unum prof dr. Dragan Primorac i najavio pobjedu Hrvatske.

Predsjednik Ivo Josipović u uvodu utakmice i početnog udarca kojeg je izveo rekao je kako mu je drago što je izbornik, ali da je najvažnije da su se u Kninu u humanoj akciji okupile sportske zvijezde i poznate osobe.

 - Drago mi je da smo ponovno odlučili učiniti nešto dobro i humano, a čestitam svima u gledalištu koje je puno  jer svi skupa smo odlučili učiniti nešto za ljude kojima je pomoć potrebna, rekao je Ivo Josipović.

- Najprije ćemo zabiti prvi, a onda još jedan i još jedan - našalio se Josipović upitan kakvu je taktiku za pobjedu razradio. Predsjednik je udarcem lopte otvorio utakmicu i igrao 15-ak minuta, ali to Cro Unumu nije donijelo pobjedu na travnjaku. Utakmica je na koncu završila neriješeno, 1:1.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • picomat 07.08.2012.

    žalosno

  • dado790 06.08.2012.

    kako su linić i porezna uprava otkrili toplu vodu oko plačanja plača i mirovinskog da nemože jedno bez drugog,dok milanović ugoščuje đakulu , dok se čačiču opraštaju milijoni, dok naši generali trunu u europi u koju hrlimo ko guske u maglu dotle naš prdsjednik igra nogomet i boli ga k...c za narod koji je na rubu egzistencije i gladi

  • kaktuscar 06.08.2012.

    hehe, a ni ga išlo al pokazao je volju :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare