Obavijesti

News

Komentari 31

Nogomet u Kninu: Početni je udarac izveo Ivo Josipović

Nogomet u Kninu: Početni je udarac izveo Ivo Josipović
12

Na stadionu NK Dinare u Kninu uoči dana Pobjede, domovinske zahvalnosti i branitelja odigrala se utakmica između Vatrenih i veterana domovinskog rata

VIDEO

U organizaciji humanitarne udruge Cro Unum, na čelu s prof. dr. Draganom Primorcem, uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja na stadionu kninske Dinare održana je humanitarna nogometna utakmica Hrvatsko srce za Knin, manifestacija koja ima za cilj prikupiti novac i sagraditi prostorije za dnevni boravak štićenika kninske udruge osoba s invaliditetom Sv. Bartolomej.

Ekipu Cro Unuma predvodio je predsjednik Ivo Josipović, a ekipu Veteranih legendarni zapovjednik  4. gardijske brigade HV-a Damir Krstičević i ministar branitelja Predrag Matić. Nastupili su i vrhunski hrvatski sportaši, estradne zvijezde i drugi uglednici među kojima Davor Šuker, Dario Šimić, Boris Živković, Niko Kovač, Robert Kovač, Ivica Šurjak, Dragan Primorac, Goran Karan, Đani Stipaničev, Hari Rončević...

- Okupili smo se s ciljem da sakupimo novac za Udrugu invalida Sveti Bartolomej iz Knina, a među njima je i stotinjak djece. Mi smo već za tu udrugu prošle godine donirali jedan kombi i dobro je da su se danas okupili svi ljudi dobrog srca kako bi pokazali zajedništvo i humanost. Ponosan sam što smo ovdje okupili osam vatrenih, vrhunske glazbenike i pjevače, ali veleposlanika Europske komisije Paula Vandorena i predsjednika Josipovića - rekao je predsjednik udruge  Cro Unum prof dr. Dragan Primorac i najavio pobjedu Hrvatske.

Predsjednik Ivo Josipović u uvodu utakmice i početnog udarca kojeg je izveo rekao je kako mu je drago što je izbornik, ali da je najvažnije da su se u Kninu u humanoj akciji okupile sportske zvijezde i poznate osobe.

 - Drago mi je da smo ponovno odlučili učiniti nešto dobro i humano, a čestitam svima u gledalištu koje je puno  jer svi skupa smo odlučili učiniti nešto za ljude kojima je pomoć potrebna, rekao je Ivo Josipović.

- Najprije ćemo zabiti prvi, a onda još jedan i još jedan - našalio se Josipović upitan kakvu je taktiku za pobjedu razradio. Predsjednik je udarcem lopte otvorio utakmicu i igrao 15-ak minuta, ali to Cro Unumu nije donijelo pobjedu na travnjaku. Utakmica je na koncu završila neriješeno, 1:1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'
MAGNITUDA 4,3 PO RICHTERU

Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'

''Prilično jako podrhtavanje'', ''Grunulo jako i dobro zatreslo'', ''Probudilo me'' - samo su neki od komentara na aplikaciji za prijavljivanje potresa