To je to što me zanima!

Koprivnica: Nogometaša izbola i teško ozlijedila nevjenčana supruga, policija ju je uhitila

H.B. je izbola nevjenčana supruga koja je odmah potom privedena u policiju, a on je završio u bolnici s težim ozljedama i zasad se ne zna je li mu ugrožen život
Vidi originalni članak

U Hlebinama je u subotu kasno navečer uhićena 38-godišnja žena nakon što je oštrim predmetom zadala ubodnu ranu 32-godišnjem muškarcu,  koji je prevezen u Opću bolnicu Koprivnica, izvijestila je u nedjelju policija.

Jučer oko 22.15 sati u Hlebinama u kući 38-godišnjakinja je oštrim predmetom zadala ubodnu radnu 32-godišnjaku. Muškarac je prevezen u Opću bolnicu Koprivnica, a 38-godišnjakinja je uhićena i provodi se kriminalističko istraživanje, navodi se u policijskom izvješću. Kako doznaje portal Podravski.hr riječ je o poznatom županijskom nogometašu H.B..

Kako se neslužbeno doznaje, njega je oštrim predmetom, vjerojatno nožem, izbola nevjenčana supruga koju je uhitila i privela policija.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • najiram 10 03.01.2022.

    a to  po  domoći  bi  se  reklo  k...a  ili  priležnica...glumi  ti  ženu  ali  joj  moraš  pločate  za  sako  umakanje...a  ova  oćito  nije  bila  zadovoljna  ploćom  jer  je  nekoj  njenoj  pajdašici  platil  več  nego  njoj...

  • Smoky60 02.01.2022.

    Sam je kriv nije nabio gol kako treba

  • Dalibor0704 02.01.2022.

    Pošto je u pitanju žena koja je ubola nogometaša, ne gine joj 17 godina, 2 za ubod, 5 jer je žensko i 10 jer je stradao nogometaš. Naravno, suđenje će trajati jedva mjesec dana, jer nije u pitanju tajkun koji gazi djecu na zebri. Takvima se sudi po 10 godina, do zastare ili oslobađajuće presude. Ima li ova žena pravo na sinkopu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare