To je to što me zanima!

Nogometaši koje je udarila struja se dobro oporavljaju

Suigrači i prijatelji nestrpljivo čekaju kada će s dvojicom mladića ponovno zaigrati nogomet. Vještak je pregledao sve električne instalacije
Vidi originalni članak

Stanje dvojice nogometaša koje je udarila struja, sada je bolje. Zvonimir Č. (19) još je na aparatima na intezivnoj, dok se njegov suigrač V. Ć. (17) liječi na dječjem odjelu. Suigrači i prijatelji nestrpljivo čekaju kada će s njima ponovno zaigrati. Vještak za električne instalacije pregledao je razvodne ploče, bojler, instalacije i tuševe te utvrdio da na njima nema nestručnih zahvata. Stručnjacima je nejasno kako nisu iskočili osigurači. Ozlijeđene mladiće u bolnici stalno posjećuje obitelj, prijatelji, suigrači i uprava njihova nogometnog kluba Neretvanac. Mladići su stradali us ubotu oko 18 sati nakon utakmice. Nakon nogometne utakmice trećeligaša Jadrana i Neretvanca u Kaštel Sućurcu u subotu oko 18 sati igrači su se otišli tuširati u svlačionicu. Dvojicu nogometaša gostujućeg Neretvanca, V. Ć. (17) i Zvonimir Č. (19), udarila je struja.
- Ispod tuša je bilo pet igrača, odjednom ih je nešto streslo. Dvojica su ostala ležati, bilo je strašno - rekao nam je suigrač stradalih mladića.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nogometas05 05.04.2010.

    Nije im jasno zasto osiguraci nisu iskocili..bas se pitam zasto im nije jasno-nestrucni svi redom u ovoj drzavi

  • cocolo 05.04.2010.

    Sve najbolje momcima i što prije da se vrate na terene...A to sa odgovornošću trebe uzeti sa rezervom jer jednostavno može biti nesretan slučaj kao i sto drugih stvari.Samo mi Hrvati u svemu vidimo urotu i sve crno.Nije nam to dobro.Trebamo se mijenjat i vjerojatno će nam biti bolje.Gore sigurno neće!

  • bigblue 05.04.2010.

    svako dobro i brz oporavak ovim momcima...Vjerojatno opet nitko nece odgovarati za ovu tragediju koja je mogla biti i veca?

Komentiraj...
Vidi sve komentare